Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy a fost internat într-o clinică din Spania pentru a scăpa de vicii! A pierdut zeci de mii de euro la cazino

Fulgy a fost internat într-o clinică din Spania pentru a scăpa de vicii! A pierdut zeci de mii de euro la cazino

Fulgy a fost internat într-o clinică din Spania pentru a scăpa de vicii! A pierdut zeci de mii de euro la cazino

Fulgy, copilul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a făcut dezvăluiri șocante! În urmă cu doar câțiva ani a fost internat într-o clinică din Spania pentru a putea să scape de vicii.

Fulgy a fost internat într-o clinică din Spania pentru a scăpa de vicii! A pierdut zeci de mii de euro la cazino

Fulgy este fiul cel mic al Clejanilor, iar dacă cei doi sperau că vor avea probleme doar cu un copil, se pare că nici tânărul mezin nu a stat departe de vicii. Potrivit declarațiilor lui, acesta juca la cazino și pierdea mii de euro.

Fiul Clejanilor ajunsese să aibă un anturaj cu care nu își făcea mândru părinții, iar el a recunoscut în cadrul unei emisiuni TV că mergea la cazinouri și pierdea mii de lei în doar o noapte. Acum însă, Fulgy a declarat că și-a schimbat complet stilul de viață, asta după ce a fost internet într-o clinică din Spania și și-a schimbat total percepția.

”Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu ma mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie”, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

Motivul pentru care Fulgy a avut aceste vicii

De asemenea, Fulgy susține că toate aceste lucruri s-au întâmplat din cauza faptului că nu a avut niciun prieten de încredere și care să-l învețe ce e bine și ce nu e. Astfel, el a trebuie să experiementeze pe propria sa piele pentru a-și da seama ce e rău și ce e bine.

În prezent, Fulgy locuiește singur într-un apartament de lux pe care l-a prezentat la Xtra Night Show. Întrebat dacă a consumat sau nu droguri, fiul Clejanilor a spus că nu se justifică în față nimănui, ci în doar în fața legii în ceea ce face.

”Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea”, a mai spus Fulgy la emisiunea TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: