Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a apropiat de Dumnezeu, Fulgy, fiul Clejanilor: ”Mi s-a arătat răul pe bune”

Cum s-a apropiat de Dumnezeu, Fulgy, fiul Clejanilor: ”Mi s-a arătat răul pe bune”

Fulgy, fiul Clejanilor

Fulgy, fiul Clejanilor, este din nou în lumina reflectoarelor, după o lungă perioadă de absență. În cadrul unui interviu, tânărul a dezvăluit cum a ajuns să creadă cu adevărat în Dumnezeu.

Cum s-a apropiat de Dumnezeu, Fulgy, fiul Clejanilor: ”Mi s-a arătat răul pe bune”

Fulgy a mărturisit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars că a avut o perioadă când nu credea cu adevărat în Dumnezeu. Odată cu apariția necazurilor în viața lui, a început să devină un om mai credincios. Și-a dat seama că greșea prin atitudinea grandomană pe care o afișa în public, transmite Spynews.

„Înainte nu credeam cu adevărat în Dumnezeu. Cum am ajuns să ies din răul ăsta? Mi s-a arătat răul pe bune, l-am simțit și așa mi-am dat seama că există binele și am decis să arăt binele. Iubirea m-a salvat. M-am gândit că nu e bine să par în viața oamenilor un lăudăros, un gandoman și cum se mai interpretează stilul meu viață. Nu vreau gânduri rele, pentru că mai există și oameni răi pe pământul ăsta, nu doar oameni buni”, a spus Fulgy la Antena Stars.

Fulgy a avut și un sfat pentru oamenii care se plâng de viața pe care o duc. De altfel, este de părere că banii ”sunt doar niște hârtii”.

„Ca să ajung în punctul în care sunt astăzi am văzut răul. Dacă nu consideri că ai viața pe care o meriți, înseamnă că așteptările tale sunt prea mari, iar Dumnezeu ți-a oferit prezentul ăla de care și ar fi trebui să-I fii recunoscător, pentru că pământul e o vibrație. Trebuie să crezi în Dumnezeu, să ai smerenie, pentru că mândria e cel mai mare păcat. (…) Trebuie să ai răbdare, fiecare om are un dar. (…) Părerea mea e că banii sunt doar o unealtă. Îi folosești și cam atât, sunt doar niște hârtii. Ca să ai succes în viață nu pui nimic mai presus de Dumnezeu, iar când nu te descurci, cere-I ajutorul”, a continuat el.

Fulgy, emisiune online

Fulgy are planuri mari pentru viitor. A început să facă sport și și-a lansat și o emisiune online, care are scopul de a-i promova pe artiști.

„Scopul acestui proiect este de a da șansa fiecărui artist să-și arate și calitățile cu adevărat de muzician într-un setup cu echipament profesional, 100% live. Calitățile de artist, opinia, dezbatere de subiecte, planuri de viitor, proiecte frumoase”, spune Fulgy de la Clejani despre emisiunea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: