Redactia.ro
Home » Monden » Transformarea spectaculoasă a lui Fulgy! Cum arată acum fiul Clejanilor, după ce s-a apucat de sport

Transformarea spectaculoasă a lui Fulgy! Cum arată acum fiul Clejanilor, după ce s-a apucat de sport

GALERIE FOTO (2)

Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a transformat spectaculos. Tânărul s-a apucat de sport și duce o viață mult mai sănătoasă acum.

 

Cum arată acum fiul Clejanilor, după ce s-a apucat de sport 

Fulgy, fiul Clejanilor, a avut o perioadă mai zbuciumată în ultimii ani, tânărul ajungând într-o stare deplorabilă,căzând în patima drogurilor Însă, cu multă ambiție, Fulgy a reușit să devină o cu totul altă persoană, schimbându-se.Toate aceste lucruri vin după ce Fulgy a decis că este timpul să ducă o viață mult mai sănătoasă și mai echilibrată.

În urmă cu puțin timp, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu abdomenul său lucrat. Tânărul pare extrem de mândru de faptul că a început să facă sport și pentru că a reușit să își schimbe viața.

O fi rău? De la 9, după 7 luni ( 3 antrenamente pe săptămână minim, fără steroizi, creatină, etc)”, a spus Fulgy pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii postate!

Fulgy  a dispărut din lumina reflectoarelor, iar pentru o perioadă a dispărut și din mediul online. În tot acest timp, Fulgy s-a dedicat sportului și a demonstrat că vrea să arate din ce în ce mai bine.

Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au spus Viorica și Ioniță de la Clejani la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Mai mult, Fulgy ar fi fost internat la dezintoxicare. În luna septembrie a anului 2018, pe rolul Judecătoriei Sectorului 6, Manole Dan Constantin Fulgeraș, alias Fulgy, a apărut un proces intentat de Centrul de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineri Sfântul Stelian. Primăria Sectorului 6 apare în calitate de Autoritate Tutelară.

Fulgy a fost și protagonistul mai multor episoade halucinante, fiind acuzat de fosta iubită de agresivitate și violență. Fiul Clejanilor a fost obligat de oamenii legii să meargă la un control psihiatric, în urma căruia i s-a pus un diagnostic crunt. Tânărul ar fi suferit de tulburare de personalitate, motiv pentru care a fost internat în spital o perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: