Redactia.ro
Home » Știri » Fulgy de la Clejani a făcut dezvăluiri șoc! Artistul a mers la studioul lui Alex Velea înainte de a fi oprit de Poliție

Fulgy de la Clejani a făcut dezvăluiri șoc! Artistul a mers la studioul lui Alex Velea înainte de a fi oprit de Poliție

GALERIE FOTO (3) Fulgy de la Clejani a făcut dezvăluiri șoc! Artistul a mers la studioul lui Alex Velea înainte de a fi oprit de Poliție

Fulgy a continuat să facă dezvăluiri după ce a fost prins de Poliție conducând sub influența drogurilor. Se pare că fiul Clejanilor a mers la studioul lui Alex Velea pentru a-i face o piesă câinelui său. 

Fulgy de la Clejani a făcut dezvăluiri șoc! Artistul a mers la studioul lui Alex Velea înainte de a fi oprit de Poliție

Familia Clejanilor nu scapă de probleme! După ce în urmă cu un an, fiica cea mai mare a soților de la Clejani a fost prinsă conducând sub influența unui cocktail de stupefiante, iată că acum îi calcă pe urme și frățiorul ei mai mic. După ce a fost prins de Poliție conducând drogat, Fulgy a dat cărțile pe față și a povestit șirul evenimentelor. În cadrul unui live transmis pe canalul său oficial de YouTube, fiul Clejanilor a declarat că a mers la studio la Alex Velea, pentru a face o piesă pentru cățelul său, Cash.

Fulgy și Alex Velea sunt prieteni foarte buni, din acest motiv fiul Clejanilor a dorit ca artistul să facă parte din noua piesă. În timp ce povestea, fiul Vioricăi și al lui Ioniță a făcut dezvăluiri șoc despre consumul de droguri declarând că, de obicei, în unele studio se fumează iarbă. Bineînțeles că acesta l-a exclus pe Alex Velea din gașca celor care fumează. Mai mult decât atât, Fulgy declară fără pic de jenă că este sătul și plictisit de droguri și a mărturisit că nimeni nu știa atunci când el consuma și trăgea cocaină.

Fulgy de la Clejani a făcut dezvăluiri șoc! Artistul a mers la studioul lui Alex Velea înainte de a fi oprit de Poliție

”Seara am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre, un om deosebit. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru cățelul meu Cash. Mi-am luat un cățel și îl cheamă Cash și mi-am dorit foarte mult să fie și Alex Velea, să contribuie, pentru că eu am făcut muzică, versuri, tot și Alex Velea a fost de acord. Am vorbit, ne-am înțeles, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. Niște băieți care m-au respectat. Nu pot să spun că m-a turnat nimeni, pentru că sunt niște băieți deosebiți. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă, pentru că te ridică și te relaxează. Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania”, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

Fulgy: ”Sunt plictisit de ele”

Fulgy a povestit în continuare că după ce a plecat de la Alex Velea a oprit și a întrebat un polițist dacă are voie să facă dreapta pe o stradă. Recunoscându-l, acesta i-a cerut actele la verificat, după care l-a lăsat să plece. Ajuns în fața casei, o altă mașină de poliție l-a urmărit și i-a cerut să meargă la IML, pentru a verifica dacă a consumat droguri. Cât despre rezultatul pozitiv, Fulgy spune că a stat în preajma unor oameni care au fumat iarbă, motiv pentru care, fără să vrea, a inhalat la rândul său.

Fulgy de la Clejani a făcut dezvăluiri șoc! Artistul a mers la studioul lui Alex Velea înainte de a fi oprit de Poliție

”După grătarul de la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui, care nu aveau niciun drog la ei. Atât eu, cât și ei nu aveam droguri și am ajuns la o intersecție unde era un filtru de poliție cu 15-16 mașini, unde am oprit și am întrebat dacă pot să fac dreapta. Că tot am intrat în discuție cu el, m-a recunoscut și mi-a cerut permisul și buletinul ca să mă verifice și mi-a făcut un alcool test, care a ieșit 0 și m-a lăsat să plec. După aceea, am fost urmărit de altă mașină de poliție și a dat drumul la girofar când am ajuns în fața casei să mi se facă test de droguri. M-am conformat, pentru că, cu legea nu se pune nimeni. Nu mai fumez. Când am văzut că se ceartă cu mama și tata am plecat cu ei la IML și mi-au recoltat sânge și salivă și proba unde a ieșit canabis. Am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă, pentru că eu, v-am spus, sunt plictisit de ele”, a mai spus fiul Clejanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: