Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani are, de fapt, Fulgy. Fiul Clejanilor își propune să devină dezvoltator imobiliar

Câți bani are, de fapt, Fulgy. Fiul Clejanilor își propune să devină dezvoltator imobiliar

Câți bani are, de fapt, Fulgy

Câți bani are, de fapt, Fulgy. Fiul Clejanilor a fost prins sub influența substanțelor interzise, în timp ce conducea mașina. Acum, Fulgy a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut cu droguri dar și despre speculațiile conform cărora ar fi cheltuit sute de mii de euro pe droguri și jocuri de noroc. Câți bani are, de fapt, tânărul?

Câți bani are, de fapt, Fulgy. Fiul Clejanilor își propune să devină dezvoltator imobiliar

Câți bani are, de fapt, Fulgy. Fiul Clejanilor nu încetează să șocheze. În urmă cu o seară a fost prezent în emisiunea lui Dan Capatos, făcând mărturisiri șocante despre perioada prin care trece. Mai mult, Fulgy a declarat că banii pe care i-a cheltuit la jocuri de noroc să sunt câștigați de el, și că nu i-au fost dați de părinții lui.

Fiul Clejanilor a declarat că are în plan să devină dezvoltator imobiliar. „Eu, într-un an aproximativ, am văzut pe statisticile de la Google, Youtube, am aproape un milion de euro de la YouTube. În afară de asta, am 6-7 apartamente, 3-4 terenuri de 5000 de metri pătraţi şi vreau să fiu dezvoltator imobiliar, să merg pe şantier la 7 de dimineaţa. Nu-i problemă, învăţ.Am pierdut la cazino sute de mii de euro, bani făcuţi de mine. Sunt în viaţă, am putere, şi promit că într-un an sunt milionar fără să fac nimic, doar zic pâs. Eu nu mai cânt nici măcar alături de familia mea, că îmbrăcat de 10.000 nu pot să mă duc la o nuntă şi să-i fac plăcerea unui om care vorbeşte prost”, a mărturisit Fulgy.

Ce l-a determinat să se apuce de droguri

Potrivit acestuia, se pare că totul a început de la o fată misterioasă. „Am să fiu onest. Până la vârsta de 9 ani eu nu ieşeam afară, pentru că nu mă lăsa tatăl meu, studiam. După aceea am fost cu o fată într-o relație toxică, nu pot să dau nume, pentru că mi-e frică după, dacă merg pe stradă să nu-mi dea cineva cu ceva în cap. Numele e foarte mare, e vorba de cel mai mare interlop al Bucureştiului, care a apărut şi n filme. Fata asta a stat cu mine un an, m-a spionat, să vadă ce fac eu şi familia mea”, a declarat Fulgy.

Potrivit acestuia, avea un anturaj nepotrivit și avea și o iubită, care era fiica unui interlop. Se pare că drogurile au venit ca o curiozitate, dar acum spune că regretă totul. „Ea s-a îndrăgostit de mine, eu am luat-o de la altul, de la fiul interlopului de care spun. Când am dus-o la detectorul de minciuni, acum 4-5 ani, ca să aflu ceva anume, i s-a făcut rău imediat.Anturajul ei, pus de şmecherii ăştia de care spun…Recunosc, am consumat THC, canabinoid, aşa se cheamă. Şi la diferite petreceri, toată lumea se dorghează. Eu nu pot să trag pe nas, că deja respir greu. Fumează Snoop Dog iarbă, dar eu…Nu trag pe nas, dar iarba e medicinală”, a mai spus Fulgy. Tânărul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise și dus imediat la INML unde i s-au prelevat probe care vor stabili ce consumase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: