Redactia.ro
Home » TV » Alex Velea, gol pușcă pe internet. Fotografia a fost făcută publică chiar de Antonia

Alex Velea, gol pușcă pe internet. Fotografia a fost făcută publică chiar de Antonia

GALERIE FOTO (2)

Alex Velea este unul dintre cei mai râvniți artiști din România și se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Antonia se mândrește cu bărbatul pe care îl are alături, motiv pentru care a postat o fotografie controversată pe rețelele de socializare, în care artistul apare dezbrăcat.

Alex Velea, gol pușcă pe internet

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai excentrice cupluri din showbiz. Cei doi artiști își țin mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor. Antonia și partenerul său au arătat în nenumărate rânduri că nu au inhibiții, atunci când vine vorba despre corpul lor. Cei doi artiști au luat prin surprindere internetul cu ultima fotografie pe care au postat-o.

Antonia  a arătat, încă o dată, că se mândrește cu partenerul pe care îl are alături, și a postat o fotografie cu el gol pușcă. Alex Velea a renunțat complet la haine și și-a etalat corpul lucrat la sala de sport, lucru care le-a făcut pe admiratoarele sale să o ia razna.

Fostul concurent al emisiunii ”Asia Express” și-a luat atitudinea de bărbat rău, și-a etalat corpul de sportiv, dar a arătat tot până la zona intimă. Deși mulți ar considera fotografia ca fiind una indecentă, Alex Velea a transformat-o într-una artistică.

 

Alex Velea, din nou în conflict cu Lino Golden?

Lucrurile păreau că s-au liniștit între Alex Velea și unul dintre băieții de la Golden Boy Society. După un timp de liniște, Lino Golden a venit cu o replică acidă la adresa Antoniei și a lui Alex Velea, cei care l-au și ajutat în carieră până acum.

Lino Golden a postat în urmă cu câteva zile, un citat în care i-ar fi făcut falși pe Antonia și pe Alex Velea.

”Mai bine solo decât înconjurat de oameni falși. 2020 watch ur backs”, a fost mesajul postat de Lino Golden pe rețelele de socializare.

Antonia și Alex Velea au declarat în urmă cu ceva timp că celor doi băieți, Mario Fresh și Lino Golden, li s-a urcat succesul la cap și din acest motiv au ales să părăsească familia” pe care Alex Velea o formase. Alex Velea a fost cel care a anunțat că Mario Fresh și Lino Golden nu vor mai face parte din Golden Boy Society și că lucrurile dintre ei s-au schimbat.

,,Am fost nevoit să-mi pun reputația în jos, să rezolv aceste probleme, cu artiști sau cu diverse persoane, pe care ei le-au creat, mai ales Lino. Văzând această transformare a lor, speram să nu se întâmple ce s-a întâmplat, deși mă așteptam la asta. Una dintre probleme este că ei și-au dorit să rămânem în Golden doar noi 3, deși atunci când au venit ei erau în formulă și prieteni de-ai mei foarte buni, care i-au susținut și i-au iubit”, a declarat Alex Velea, într-un filmuleț postat pe contul său de Youtube.

Artistul a precizat că mereu a vrut să îi ajute pe băieți și să le fie alături.

”Am văzut în ei talent și ambiție, le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ghideze în această industrie. După mai multe eșecuri care s-au întins pe mai mulți ani, într-un final băieții au reușit și cu toții ne-am bucurat de reușita lor. Faima și succesul îți pot influența caracterul și, dacă ești slab, o să începi să crezi că ești superior”, a mai spus Alex Velea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: