Redactia.ro
Home » TV » Alex Velea participă la Asia Express 2020. S-a despărțit cu greu de Antonia

Alex Velea participă la Asia Express 2020. S-a despărțit cu greu de Antonia

GALERIE FOTO (5) Alex Velea participă la Asia Express 2020. S-a despărțit cu greu de Antonia

Alex Velea participă la Asia Express 2020. S-a despărțit cu greu de Antonia. Alex Velea și Mario Fresh au intrat în cursa Asia Express 3, alături de alte opt perechi. Emisiunea va fi difuzată pe Antena1, în februarie 2020.

Alex Velea participă la Asia Express 2020. S-a despărțit cu greu de Antonia

Deși multă lume se aștepta ca Alex să plece împreună cu Antonia pe Drumul Comorilor de la Asia Express, sezonul 3, acesta a ales să străbată acest drum alături de Mario Fresh. Motivul este unul simplu, vedeta trebuie să aibă grijă de cei doi băieți pe care îi are împreună cu Alex Velea.

Dar cu toate acestea, Antonia a suferit după plecarea iubitului ei. „Îmi va fi uşor cu copiii, pentru că mă vor ajuta mama mea şi părinţii lui Alex. Când sunt mulţi oameni în jurul lor, cei mici se alintă, dar sper să fie totul normal, ca până acum”, a spus Antonia.

Alex și Antonia, despărțire grea

Alex Velea a fost însoțit la aeroport de toată familia, Antonia și cei doi băieți ai lor. Atunci când a trebuit să-și ia adio, cei doi s-au emoțioant și au început să plângă. Antonia a izbucnit în lacrimi când a aflat că nu va mai putea lua deloc legătura cu tatăl băiețeilor ei, având în vedere că la „Asia Express” regulile sunt stricte, iar tehnologia este interzisă.

Alex Velea a explicat ca nu ii va fi greu sa să acomodeze cu traiul din Filipine si Taiwan.

Pot să fiu și foarte strict cu mâncarea. Dacă îți aduci aminte, în perioada în care ne-am cunoscut, mâncam o pungă de pufuleți pe zi și cu caloriile alea puteam să mă descurc o zi întreagă. Mă gândesc că anii ăștia nu m-au schimbat atât de mult”, a spus Alex Velea, scrie a1.ro. „Noi mergem să câștigăm emisiunea asta. Sunt multe lucruri de care mă tem, dar vreau să par o persoană curajoasă, așa că nu o să vă zic de ce mă tem”, a completat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: