Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea și Alina Eremia, primele declarații despre crima de la hotelul vedetelor. Artistul a mărturisit de ce este implicat în acest caz: ”Nu-mi vine să cred că s-a terminat așa”

Alex Velea și Alina Eremia, primele declarații despre crima de la hotelul vedetelor. Artistul a mărturisit de ce este implicat în acest caz: ”Nu-mi vine să cred că s-a terminat așa”

Petrecerea care a avut loc la un hotel de lux din zona montană Padina, în județul Dâmbovița, a fost umbrită de o tragedie șocantă. În timp ce artiști de renume precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia se distrau alături de alți participanți, inclusiv membri ai unei temute grupări interlope, un conflict aparent trivial a escaladat într-o crimă brutală. Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost găsit înjunghiat mortal, iar toate indiciile par să conducă către cei trei frați implicați în această tragedie.

Potrivit relatărilor, între victimă și cei trei frați Marin Laurențiu, Marin George Armando și Marin Louis Justin, membrii unei temute grupări interlope cunoscute sub numele de Fabian, a izbucnit un conflict spontan. Gruparea, condusă de Marin Fabian, soțul unei cunoscute vrăjitoare numită Sidonia, este cunoscută pentru implicarea sa în diverse activități infracționale, inclusiv prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune.

Primele declarații făcute de Alina Eremia și Alex Velea

În ciuda prezenței lor la petrecere, Alex Velea și Alina Eremia au fost raportați ca fiind absenți de la locul și momentul crimei. Aceștia și-au folosit conturile de pe rețelele sociale pentru a transmite că nu au fost martori la incident și că au părăsit evenimentul înainte de a se întâmpla tragedia. Cu toate acestea, implicarea lor indirectă în eveniment a adus o atenție suplimentară asupra cazului, dat fiind statutul lor de figuri publice.

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu, alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei.

În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, este mesajul transmis de Alex Velea pe Instagram.

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost două evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22.

Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri e falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoane implicate”, a scris Alina Eremia pe contul său de Instagram.

Soțul Roxanei Ionescu, prezent la momentul crimei

Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu și DJ la petrecerea respectivă, a împărtășit câteva impresii despre noaptea tragică, aducând lumina asupra atmosferei care a precedat incidentul. Atmosfera de sărbătoare și veselie s-a transformat brusc într-un scenariu de coșmar, iar consecințele acestei transformări au fost devastatoare pentru toți cei implicați.

”Din câte am auzit, nu l-am văzut eu, Alex Velea a plecat la petrecerea de lângă. Tot așa am auzit, cu jumătate de oră înainte să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, că îi era foarte somn, începuse și el mult mai devreme ca și noi și cumva el n-a mai participat la toată treaba asta.

Toată lumea știa că el nu mai era în momentul acela acolo, deja era la somn, chiar cu jumătate de oră înainte plecase. Pentru mine a fost o mulțime de oameni pe care nu îi cunoșteam, nu i-am reperat, nu i-am identificat, nu i-am văzut. Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Era foarte sensibilizată de tot ce s-a întâmplat. Alex Velea a spus că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat.

Cumva, deja ne așteptam că o să fie o chestie publică în care, dat fiind faptul că toți eram acolo invitați, se vor folosi numele. Din două cuvinte pe care le-am schimbat cu el, el plecase și nu știa nici el exact ce s-a întâmplat”, a declarat, la Antena 3 CNN, Tinu Vidaicu, dj-ul de la petrecerea din Padina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: