Redactia.ro
Home » Homepage » Crimă sângeroasă la o petrecere cu vedete! Alex Velea a fost dus la audieri

Crimă sângeroasă la o petrecere cu vedete! Alex Velea a fost dus la audieri

GALERIE FOTO (2)

O tragedie șocantă a avut loc la o petrecere desfășurată într-un hotel din zona Padina, Județul Dâmbovița. Evenimentul, la care participau mai multe vedete, a fost umbrit de un conflict spontan ce a dus la moartea unui bărbat.

Ultimele informații dezvăluie implicarea cântărețului Alex Velea, audiat ca martor, fiind în apropierea locului incidentului. La evenimentul cu pricina au participat nume grele din showbiz-ul românesc, printre care Antonia sau chiar Alina Eremia.

Petrecerea vedetelor, sfârșit tragic

Știrea inițială, care a șocat întreaga comunitate, a fost raportată în cursul nopții de 10 spre 11 februarie. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost alertați prin SNUAU 112 cu privire la un incident violent petrecut la un hotel din comuna Moroeni, în zona montană Padina. Un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște, a fost înjunghiat și găsit decedat la fața locului. Primele investigații arată că crima a avut loc ca urmare a unui conflict spontan, care a degenerat într-un act barbar.

În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte.”, au fost primele declarații oferite de IPJ Dâmbovița.

Făptașii, puși sub acuzare

Cadavrul victimei a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, sunt suspectați în comiterea faptei și se află în custodia poliției. Autoritățile urmează să stabilească implicarea fiecărui individ și să dispună măsurile legale adecvate. Potrivit informațiilor furnizate de sursele Antena 3 CNN, agresorii, proveniți din București, ar fi aplicat victimei aproximativ 20 de lovituri cu o macetă.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani, se află în custodia Poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participaţia la comiterea faptei şi să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au mai precizat polițiștii.

Ce legătură au artiștii

Evenimentul tragic a avut loc la Hotel Belmont. Acolo se desfășura petrecerea la care participau și nume mari. Printre acestea se numără Alex Velea, Antonia, Tinu Vidaicu și Alina Eremia. Artiștii se cazaseră la hotelul în care s-a petrecut tragedia. Alex Velea a fost audiat ca martor de către autorități, deoarece se afla în apropierea locului unde a avut loc agresiunea. Acest aspect a intensificat interesul publicului față de caz, aducând atenția asupra circumstanțelor tragice.

Tragedia de la Hotel Belmont din zona Padina reprezintă un eveniment șocant care a marcat profund comunitatea artistică și nu numai. Detaliile dezvăluite până în prezent demonstrează necesitatea de a fi precauți și vigilenți în orice mediu social. În timp ce ancheta continuă să adune informații și să clarifice circumstanțele crimei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: