Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaje a primit Antonia de ziua ei de naștere! Artista a fost asaltată cu urări

Ce mesaje a primit Antonia de ziua ei de naștere! Artista a fost asaltată cu urări

Antonia, despre greutățile cu care e confrunta ca mama

Antonia împlinește astăzi, 12 aprilie, vârsta de 32 de ani. Artista a fost asaltată cu mesaje de la artiștii din România, dar și de fanii ei. Alex Velea i-a transmis un mesaj romantic vedetei. 

Ce mesaje a primit Antonia de ziua ei de naștere

Antonia este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Considerată cea mai frumoasă femeie din țară, artista are o mulțime de fani care o urmăresc și o adoră.

Astăzi, artista împlinește vârsta de 32 de ani și cu ocazia zile sale de naștere, aceasta a postat o fotografie pe contul ei de Instagram. Poza sexy postată de Antonia a primii mii de aprecieri și sute de comentarii, multe dintre ele fiind urări de la fani dar și de la artiștii din România, prieteni cu vedeta.

Printre cei care i-au urat Antoniei ”La mulți ani!” au fost cântăreața Misha, urându-i acesteia ”Multă sănătate, iubire și pace în suflet!”, Roxana Nemeș, Laura Giurcanu, Smiley, transmițându-i că ”That`s the spirit” (Acesta este spiritul), făcând referire la descrierea vedetei. Chiar și Alex Velea a lăsat un comentariu la fotografia artistei, susținând că aceasta și-a zăpăcit fanii: ”Le-ai dat mințile peste cap!” a scris artistul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Alex Velea, declarație de iubire impresionantă de ziua iubitei sale

În vârstă de 36 de ani, Alex Velea i-a făcut o urare specială Antoniei, folosind o poză incitantă cu îndrăgita artistă. La descrierea imaginii, cântărețul i-a mărturisit public următoarele: “Îți mulțumesc că exiști, că mă iubești atât de mult, că îmi faci pașii mai siguri și că mă sprijini în tot. La muțti ani Iubirea mea! @antonia”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)


Răspunsul sărbătoritei nu a întârziat să apară, iar aceasta i-a scris într-un comentariu următoarele gânduri: “Te ador! Îți mulțumesc pentru absolut tot!” și a adăugat mai multe emoticoane în formă de inimă albă. Desigur, ea a distribuit pe Instagram Stories declarația de dragoste a iubitului său, iar pe fotografie a așternut: “Te ador!”.

Prietenii, dar și numeroase persoane publice au felicitat-o pe Antonia de ziua sa de naștere; Irina Deaconescu, Alina Eremia, Giulia Anghelescu, George Talent, Roxen și Smiley sunt doar câțiva dintre artiștii care i-au lăsat mesaje sărbătoritei. La postarea făcută de Alex Velea pentru Antonia, iubitul Ginei Pistol a lăsat următorul mesaj: “Multă iubire pentru voi! La mulți ani!”. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: