Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea și Antonia, nași de botez! Apariție incendiară în Biserică, cum a ales artista să se îmbrace

Alex Velea și Antonia, nași de botez! Apariție incendiară în Biserică, cum a ales artista să se îmbrace

GALERIE FOTO (5)

Antonia și Alex Velea au devenit nași de botez pentru băiețelul actorului din serialul Vlad, Silviu Mircescu! Și cum era de așteptat, artiștii au atras atenția tuturor cu ținutele purtate la eveniment. Mai ales Antonia, care a ales o rochie destul de sumară pentru momentul din Biserică.

Antonia și Alex Velea își iau tot mai în serios rolul de cuplu, odată cu cererea în căsătorie. Artiștii au ales să îi devină părinți spirituali pentru băiețelul actorului din serialul Vlad, Silviu Mircescu.

Antonia, apariție incendiară în Biserică

Cum era de așteptat, pe rețelele de socializare au ajuns imediat imagini de la fericitul eveniment! A fost un botez emoționant, la care toată lumea s-a simțit foarte bine, după cum o arată imaginile de pe Internet. Invitații au respectat dress code-ul, așa că toți s-au îmbrăcat în haine de culoare albă.

Așa se face că Antonia a optat pentru o rochie lungă și albă, dar toți au rămas fără cuvinte când au văzut că ținuta era una cu spatele gol, care i-a scos în evidență trupul perfect. Nici când s-au uitat la Alex Velea, nici artistul nu s-a lăsat mai prejos, am putea spune.

Artistul a fost extrem de elegant, în ton cu logondnica sa! Cu toate că mulți au avut ce admira, au fost și persoane care au considerat că vedeta a fost mult prea sumar îmbrăcată în Biserică.

Antonia și Alex Velea, nași pentru băiețulul lui Silviu Mircescu

Actorul Silviu Mircescu, devenit tata la vârstă de 32 de ani, a devenit cunoscut publicului larg după ce s-a alăturat echipei din serialul „Vlad” de la Pro TV. Actorul a mai fost admirat de fani și în alte seriale, dar și recunoscut după apariția de la reality-showul Ultimul trib, difuzat tot de cei de la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: