Redactia.ro
Home » Știri » Alexander Zudor a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Actorul a mai avut două tentative de viol

Alexander Zudor a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Actorul a mai avut două tentative de viol

Alexander Zudor a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Alexander Zudor a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Actorul român a luat pe toată lumea prin surprindere după ce s-a aflat că este autorul mai multor tentative de viol. Alexander Zudor a fost condamant la 7 ani de închisoare, fiind oglibat să le plătească uneia dintre victimele sale 60.000 de lei daune morale.

Alexander Zudor a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Actorul a mai avut două tentative de viol

Alexander Zudor a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Actorul de reclame Alexander Zudor a șocat pe toată lumea după ce autoritățile au descoperit că este autorul mai multor tentative de viol. Curtea de Apel București a decis pedeapsa în cazul actorului, acesta fiind condamant la 7 ani de închisoare. Pedeapsa dată inițial în iulie de Judecătoria Sectorului 5 a fost confirmată vineri de Curtea de Apel București. Până astăzi, Zudor s-a putut bucura de prezumția de nevinovăție, dar odată cu decizia definitivă de condamnare, lucruril s-au schimbat radical. Fostul protagonist al mai multor spoturi publicitare trebuie să ispășească o pedeapsă de 7 ani după ce a fost găsit vinovat magistrați de o acuzație de viol și două acuzații de tentativă de viol.

În luna noiembrie, procurorii și polițiștii l-au investigat pe Alexander Zudor, după ce a atacat o tânără în Sectorul 5 al Capitalei, după care, într-o parcare, a abuzat-o sexual. Ulterior a mai avut două tentive eșuate, pentru că victimele au reușit să țipe și să scape de agresor.

Potrivit anchetatorilor, actorul umbla îmbrăcat cu haine murdare, ca să creeze falsa impresie că este un om al străzii. Ultimul atac s-a produs într-o scară dde bloc, dar tânăra a reușit să scape și să fugă de acesta. Însă actorul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar anchetatorii au reușit să reconstituie întregul traseu spre casă, să îl identifice și după care s-au asigura că au de-a face cu acest agresor.

Alexander Zudor, arestat din luna februarie

Actorul a fost arestat încă din luna februarie, având numeroase încercări de a obține eliberarea din arest, dar de fiecare dată cerera a fost respinsă. Odată cu decizia definitivă, dată de CUrtea de Apel București, i-a fost confirmată pedeapsa de 7 ani de închisoare, dar și obligația de a plăti uneia dintre victimele sale 60.000 de lei daune morale.

De asemenea, oamenii legii i-au interzis acestuia ca vreme de 5 ani, după ieșirea din închisoare să se apropie de victimele sale la mai puțin de 100 de metri. „In fapt, la data de 1 noiembrie 2020, in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Sectiei 18 au fost sesizati, prin sistem 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca in timp ce prietena sa se deplasa catre domiciliu, in dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordata de catre un barbat necunoscut, care, sub amenintarea unui obiect taietor, a impins-o intre autoturismele parcate si, prin violenta, a agresat-o sexual.Si acest caz a fost preluat de catre Serviciul de Investigatii Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza ca in toate situatiile ar fi vorba despre aceeasi persoana. Astfel, din datele si probele adminstrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca un barbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate”, a mai aratat politia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: