Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Bodi este în doliu. Regina TikTok-ului a pierdut o persoană dragă

Alexandra Bodi este în doliu. Regina TikTok-ului a pierdut o persoană dragă

GALERIE FOTO (2) Alexandra Bodi este în doliu

Alexandra Bodi este în doliu. Regina Tik Tok-ului trece prin momente dificile chiar în perioada sărbătorilor de Paște. Soția lui Ionuț Bodi și-a anunțat urmăritorii de pe aplicație că verișoara sa s-a stins din viață. Alexandra a postat un mesaj pe rețelele de socializare, chiar în a doua zi de Paște. Deși s-a împăcat cu iubitul ei, această veste pare că a distrus-o pe vedeta de pe Tik Tok.

Alexandra Bodi este în doliu. Regina TikTok-ului a pierdut o persoană dragă

Alexandra Bodi este în doliu. Și-a obișnuit urmăritorii de pe Tik Tok cu postările sale amuzante sau cu certurile cu iubitul ei, dar acum Alexandra Bodi i-a surprins pe fanii săi. Regina Tik Tok-ului a pierdut o persoană dragă, fiind extrem de tristă. Anunțul a fost făcut chiar de către aceasta, pe rețelele de socializare. Cu ochii în lacrimi și tristă, Alexandra a postat un mesaj emoționant, în care le-a spus fanilor săi că verișoara sa cea dragă s-a stins din viață. În secțiunea de comentarii, internauții au reacționat cu mesaje de susținere pentru soția lui Ionuț Bodi. ”Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu o să te uit niciodată, draga mea verișoară.”, a scris Alexandra Bodi pe contul său de Tik Tok.

Verisoara Alexandrei s-a stins din viata
Alexandra Bodi

Alexandra Bodi s-a împăcat cu iubitul ei, Ionuț

Se spune că în preajma sărbătorilor Pascale, oamenii trebuie să fie mai buni, mai iertători, iar cei care sunt certați să se împace cu persoanele cu care nu vorbeau. Ei bine, Alexandra a decis să aibă parte de sărbători liniștite așa că s-a împăcat cu iubitul ei, Ionuț. Cei doi s-au despărțit de mai multe ori de-a lungul timpului, iar după ultima despărțire aceasta a spus că divorțează. Mai mult, cei doi au spus că nu mai au niciun motiv să rămână împreună, dar în cele din urmă, regina Tik Tok-ului a mai dat o șansă căsnicie lor.

Ionuț și Alexandra Bodi și-au continuat relația și au petrecut sărbătorile de Paște împreună. ”Am iertat-o pe Alexandra, pe nevasta mea, dar eu nu mă întorc niciodată acolo la ea acasă, pentru că s-a pus pe capul meu, să mă prindă să mă bată tatăl ei și cu câțiva de pe acolo. Eu nu am greșit cu nimic, doar ce pot să transmit este multă sănătate pentru toată lumea. Vă respect! Eu oricum o să fiu un domn”, spunea Ionuț Bodi despre relația cu soția sa, înainte de împăcare.

Cei doi au postat pe rețelele de socializare un clip video în timp ce se sărutau cu patimă, reușind să-i surprindă pe fani. Unde mai puneți că pe filmulețul a venit însoțit și de o manea de dragoste, semn că cei doi se iubesc la fel ca în prima zi. ”Inima îmi bate numai pentru tine/ Suflețelul meu, ai grijă de mine/ Inima îmi bate numai pentru tine/ Suflețelul meu, ai grijă de mine/ Sunt fericită, fericită și de tine mă simt iubită/ Și nici pentru toată lumea la tine nu aș renunța”, sunt câteva dintre versurile piesei.

@alexandra00bodi

♬ sunet original – ⚜️BEATRICE⚜️

În urmă cu două săptămâni, Alexandra uimea pe toată lumea când a anunțat despărțirea de Ionuț într-un mod foarte urât. ”Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu”, scria Alexandra Bodi în dreptul videoclipului postat pe Tik Tok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: