Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Alexandra Bodi nu muncește. „Regina TikTok-ului” a spus adevărul

Motivul pentru care Alexandra Bodi nu muncește. „Regina TikTok-ului” a spus adevărul

GALERIE FOTO (3) Motivul pentru care Alexandra Bodi nu muncește

Motivul pentru care Alexandra Bodi nu muncește. Regina Tik-Tok-ului s-a despărțit de soțul său, Ionuț și se pare că nu o duce prea rău. De-a lungul timpului, internauții au întrebat-o de ce nu merge la muncă, dar mai ales cum se descurcă cu banii. Ei bine, de această dată, Alexandra Bodi le-a dat un răspuns halucinant urmăritorilor săi.

Motivul pentru care Alexandra Bodi nu muncește. „Regina TikTok-ului” a spus adevărul

Motivul pentru care Alexandra Bodi nu muncește. În urmă cu câteva luni devenea una dintre cele mai cunoscute personalități din România de pe Tik Tok. Alexandra Bodi este cunoscută pe celebra aplicație pentru clipurile video în care dansează și își arată stilul de viață foarte modest, fără să se rușineze. Femeia nu ezită să împărtășească totul cu fanii ei, iar de această dată, Alexandra le-a răspunsul fanilor săi la întrebări.

Mulți dintre internați o blamează pentru că nu merge la muncă, având în vedere că s-a despărțit de soțul său, Ionuț. Alexandra a declarat că nu se duce la muncă pentru că are ce să mănânce și nu o duce rău din punct de vedere financiar. „O să mă duc, dacă am putere de la Dumnezeu, mă pot duce și la muncă. Dar eu n-ar trebui să mă duc la muncă pentru că am ce mânca și am din ce trăi, dragii mei. Să mor aici dacă vă mint! Pe live-ul ăsta, aici să-mi fie moartea. Să plângeți după mine, dragii mei” a spus Alexandra Bodi, pe TikTok.

@alexandra00bodii

♬ Originalton – user8778994954298

Scandal mare între Alexandra Bodi și Ionuț

Totodată, femeia a fost acuzată de fostul iubit Ionuț că este alcoolică și criticată pentru gesturile sale. Astfel, Alexandra a răbufnit la adresa acestuia și i-a adresat injurii bărbatului care până mai ieri îi jura iubire. „Cei care i-ați băgat lui Ionuț în cap să-i lingeți picioarele și degetele de la picioare și fundul, să-i mâncați c^&%* lui Ionuț și mie c^&*$ meu, așa că mă doare în c#$ de voi, haterilor. Să o luați în gură ca Moș Gerilă, nu mă interesează că vede Ionuț, să mă p&% pe fața lui Ionuț și pe a voastră, să vadă o lume întreagă, că deja nu mai suport. Să mă pupați direct în fund când mă c%^. Mă f%^ în el de TikTok. Îmi cer scuze față de voi, dragii mei, cei care mă susțineți, dar mă p%^ pe el de TikTok și pe fața lui Ionuț și pe toți haterii, să o s^&$ toți haterii, uite așa. Și tu Ionuț, să o s^&*” a spus Alexandra Bodi.

Alexandra Bodi si Ionut

Alexandra a ajuns și în emisiunea Acces Direct cu povestea sa și felul în care face clipuri ce stârnesc hohote de râs în mediul online. Cu toate că e mult mai mică de înălțime, iar mulți dintre urmăritorii săi credeau că Alexandra Bodi este mult mai tânără, acesta a spus adevărul. ”Regina TikTok-ului” are 34 de ani, deși nu-și arată vârsta, iar în unele momente putem spune că e un copil, la felul în care încearcă să se bucure de lucrurile mici. Alexandra Bodi are o fetiță în vârstă de 10 ani și este originară din Târgu Mureș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: