Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Bodi a făcut un ritual special pentru hateri: ”Eu sunt și vrăjitoare, țineți minte”

Alexandra Bodi a făcut un ritual special pentru hateri: ”Eu sunt și vrăjitoare, țineți minte”

Alexandra Bodi a făcut un ritual special pentru hateri: ”Eu sunt și vrăjitoare, țineți minte”

Alexandra Bodi își surprinde des fanii cu videoclipurile pe care le postează pe TikTok. Recent, aceasta a făcut un ritual special pentru hateri, numindu-se vrăjitoare.

Alexandra Bodi a făcut un ritual special pentru hateri

De-a lungul timpului, soții Bodi au făcut senzație pe rețelele de socializare cu dansurile lor și modul cum aleg să trăiască. Au devenit virali și au strâns o mulțime de fani care îi urmăresc la fiecare postare. Însă faima vine și cu dezavantaje, astfel că nici de hateri nu au scăpat.

Recent, regina TikTok-ului a postat pe contul său un video dedicat haterilor. Mai exact, soția lui Ionuț Bodi a făcut un ritual special pentru internauții care continuă să-i adreseze injurii și să vorbească urât la adresa familiei sale, potrivit wowbiz.ro.

”Bună seara, dragii mei. Uite, vreau să descânt pentru hateri, ca să nu mai înjure, să nu mai vorbească ce nu trebuie, dragii mei. Uitați, asta este pentru hateri, dragii mei. Să se învețe minte să nu mai înjure. Vedeți, dragii mei? Asta este pentru voi, ca să nu mai înjurați, dragii mei! Uitați! Să învățați minte ca să nu mai înjurați, haterilor! Vedeți? Ăsta este numele vostru, dragii mei! Sănătate și care înjură, să-l pedepsească Doamne, Doamne! Asta e pentru pentru voi, dragii mei! Eu sunt și vrăjitoare, țineți minte! Dacă nu sunteți cuminți o să pățiți de la Alexandra micuța”, le-a spus Alexandra Bodi urmăritorilor săi de pe TikTok.

@alexandra89bodi♬ sunet original – user7996473398983

Alexandra și Ionuț Bodi au fost despărțiți de hateri

Faptul că-și expun viața personală pe platformele de socializare i-a făcut să adune în jurul lor oameni care îi apreciază, dar și oameni care lasă comentarii răutăcioase. Din cauza acestor hateri, Alexandra și Ionuț Bodi au fost pe punctul de a se despărți definitiv, însă dragostea adevărată învinge.

Alexandra Bodi a povestit în mediul online motivul despărțirii de soțul ei. Regina TikTok-ului a susținut la vremea respectivă că soțul ei a fost influențat de bârfele oamenilor și a pus punct relației, făcând-o să sufere enorm. Au fost puternici și au trecut și peste aceste momente, acum fiind din nou împreună.

”Bună dimineața. Uitați aici, pe Tik Tok! Tik Tok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu Tik Tok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți!”, povestise Alexandra Bodi.

Dar nu au avut mereu parte de lucruri negative, pentru că Alexandra și Ionuț Bodi au primit și cadouri fabuloase din partea susținătorilor de pe TikTok. O surpriză incredibilă a venit chiar din străinătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: