Redactia.ro
Home » Monden » Regina TikTok-ului a postat imagini de tot râsul! Alexandra Bodi le-a arătat fanilor WC-ul din curte

Regina TikTok-ului a postat imagini de tot râsul! Alexandra Bodi le-a arătat fanilor WC-ul din curte

Regina TikTok-ului a postat imagini de tot râsul! Alexandra Bodi le-a arătat fanilor WC-ul din curte

Regina TikTok-ului a postat imagini de tot râsul! Alexandra Bodi s-a filmat din nou în ipostaze care au stârnit amuzament și care au devenit virale.

Regina TikTok-ului a postat imagini de tot râsul

Alexandra Bodi este un personaj, numită drept ”regina TikTok-ului” pentru că videoclipurile sale ajung virale. Este foarte naturală și se filmează în tot felul de ipostaze care stârnesc râsete dar și dezgust. Dovadă fiind ultimul clip pe care l-a postat. Aceasta s-a filmat în wc-ul din curte, spre șocul tuturor celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Dorința ei cea mai mare este să facă multe vizulizări, astfel că Alexandra Bodi postează tot ceea ce îi trece prin cap pentru a deveni cunoscută. De curând, aceasta s-a filmat chiar pe wc-ul din curte și a postat clipul video pe contul său de TikTok.

Regina TikTok-ului a postat imagini de tot râsul! Clipul postat de Alexandra Bodi a fost cu atât mai amuzant cu cât, la un moment dat, în wc-ul în care se afla aceasta a intrat și un câine care a deranjat-o, scrie cancan.ro.

”Acum sunt la wc, wc-ul meu, uitați. E din scânduri, vedeți? Dă-te, Lessie! Du-te de aici de pe mine, mami” , a spus Alexandra Bodi, în clipul pe care l-a postat pe TikTok.

@costy0200na belea 😂😂😂

♬ sunet original – costy 0200

Alexandra și Ionuț au devenit regii Tik-Tok-ului

Alexandra și Ionuț Bodi se bucură de un succes incredibil pe Tik-Tok! Se pare că cei doi au descoperit aplicația în timp ce dădeau scroll pe Facebook. Iar până la faimă n-a fost decât un pas. Acum clipurile lor sunt viralizate și toată lumea îi cunoaște.

”Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. 

Nu am făcut niciun ban din TikTok.  Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a spus Ionuț la Acces Direct.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: