Redactia.ro
Home » Monden » Regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul său! Alexandra Bodi a izbucnit în lacrimi

Regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul său! Alexandra Bodi a izbucnit în lacrimi

Regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul său!

Regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul său! Alexandra Bodi trăiește o durere imensă în prag de sărbători! Aceasta și-a anunțat fanii cu lacrimi în ochi că s-a despărțit de soțul său din cauza haterilor.

Regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul său! Alexandra Bodi a izbucnit în lacrimi

Regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul său! Alexandra și Ionuț Bodi, cei care au devenit cunoscuți datorită aplicației Tik Tok, se pare că și-au spus adio. Dar Alexandra este supărată pentru că acesta nu-i mai răspunde la telefon. Regina Tik Tok-ului și-a anunțat fanii că s-a despărțit de soțul ei. Femeia nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi în momentul în care le-a povestit utilizatorilor ce s-a întâmplat. Mai mult, Regina Tik Tok-ului a declarat că nu o mai interesează să fie vedetă pe aplicație, și că nu vrea să mai fie jignită pe nedrept de lume. ”Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, a spus Alexandra Bodi cu ochii în lacrimi.

Se pare că motivul despărțirii ar fi chiar platforma care le-a adus succes. Alexandra le-a spus fanilor săi că Ionuț nu mai vrea să mai posteze pe Tik Tok, luând decizia de a o părăsi. Așadar, bărbatul împreună cu care a cunoscut un adevărat succes, a plecat și nu îi mai răspunde la telefon. Alexndra Bodi a precizat că cei care i-au distrus relația cu soțul său vor plăti cu vârf și îndesat. ”Bună dimineața. Uitați aici, pe Tik Tok! Tik Tok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu Tik Tok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți!”, a mai spus Alexandra.

Ionuț nu-i mai răspunde la telefon Alexandrei

Regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul său, acuzând că aplicația care i-a făcut cunoscuți, i-a despărțit într-un final. Alexandra le-a spus fanilor că Ionuț i-a spus că se întoarce acasă, dar acesta nu-i mai răspunde la telefon. Femeia dă vina pe hateri și susține că tatăl copilului ei nu mai vine acasă din cauza lor. ”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a fost un alt mesaj transmis de Alexandra Bodi pe Tik Tok.

@1989alexandra

♬ sunet original – Alexandra Bodi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: