Redactia.ro
Home » Monden » Uluitor! Alexandra Bodi, transformată complet după ce s-a machiat

Uluitor! Alexandra Bodi, transformată complet după ce s-a machiat

GALERIE FOTO (2) Alexandra Bodi

Alexandra Bodi a devenit cunoscută după ce a devenit vedetă pe TikTok, având peste 470.000 de urmăritori. Recent, aceasta a fost prezentă în emisiunea Acces Direct, deschizându-le ușa casei jurnaliștilor. Mai mult, Alexandra le-a arătat românilor traiul său de zi cu zi. Acum, Alexandra s-a transformat complet după ce s-a machiat și s-a vopsit.

Uluitor! Alexandra Bodi, transformată complet după ce s-a machiat

Pe Alexandra Bodi a văzut-o multă lume care accesează aplicația TikTok. Aceasta apare în multe ipostaze alături de soțul său, de la cea de gospodină, la cea de dansatoare. Cu toate astea, Alexandra nu apare niciodată machiată sau îmbrăcată în haine scumpe. Ei bine, a venit momentul ca Alexandra să facă acest pas și să-i șocheze pe urmăritorii săi. Ionuț și Alexandra au postat câteva imagini în mediul online unde apar complet diferiți. Alexandra este machiată, vopsită, în timp ce Ionuț poartă o cămasă neagră și are freza făcută. Imaginile pot fi văzute atât pe pagina lor de Facebook, cât și pe TikTok, aplicația care i-au făcut celebri.

Alexandra Bodi machiata

Alexandra Bodi, vedetă pe TikTok

Reporterii de la Acces Direct au contactat-o pe Alexandra și au întrebat-o cum a reușit să devină vedetă pe TikTok, o aplicație americană. Potrivit acesteia, ea și soțul său s-au apucat din întâmplare de filmulețe, după ce au văzut un anunț cu aplicația TikTok. Imediat, cei doi au fost cuceriți de mediul online, iar într-un timp foarte scurt au devenit vedete. Cu toate că au mii de fani, Alexandra și Ionuț au declarat că nu au câștigat niciun ban, ceea ce înseamnă că fac acest lucru din plăcere.

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini