Redactia.ro
Home » Monden » Ce boala are Alexandra Bodi. Regina Tik-Tok-ului a ținut totul ascuns

Ce boala are Alexandra Bodi. Regina Tik-Tok-ului a ținut totul ascuns

Ce handicap are Alexandra Bodi.

Ce boala are Alexandra Bodi. Alexandra a devenit cunoscută în toată România, după ce a făcut senzație pe Tik Tok. Gospodina din Mureș a ajuns virală împreună cu soțul său, după ce a publicat mai multe clipuri care au stârnit mult amuzament. Cu toate că aceasta este mereu optimistă și cu zâmbetul pe buze, în realitate Alexandra suferă de o boală gravă.

Ce boala are Alexandra Bodi. Regina Tik-Tok-ului a ținut totul ascuns

Ce boala are Alexandra Bodi. Alexandra Bodi este o gospodină din Județul Mureș care nu s-a sfiit să-și arate casa modestă în fața tuturor. Mai exact, Alexandra împreună cu soțul său postaub clipuri pe Tik Tok în timp ce se distrau sau găteau. Așadar, Alexandra cu siguranță știe să ducă o viață grea, și chiar dacă nu are o situație financiară bună, femeia și soțul său sunt întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Același lucru s-a întâmplat și când au descoperit aplicația Tik Tok, unde în scurt timp au devenit vedete datorită clipurilor amuzante postate în online. Cei doi soți au ajuns chiar și la Acces Direct, iar Alexandra a fost numită Regina Tik-Tok-ului.

Ei bine, cu toate astea, Alexandra Bodi ascunde o dramă cumplită. Femeia suferă de o boală cronică, dar pentru care a fost nevoită să plătească o sumă mare de bani, din cauza unui act medical pe care l-a falsificat. În 2016, Alexandra a fost acuzată de o clinicî de analize medicale din Sighișoara că a completat un formular pentru decontarea acestora, ea suferind de o boală cruntă. Însă, aceasta ar fi bifat o rubrică unde scria că nu a fost internată în spital în perioada eliberării recomandării medicale și până la ieșirea analizelor, fapt ce era total fals.

Din această cauză, Regina Tik-Tok-ului a fost dată în judecată de către clinia la care a mers. Motivul? Pentru că nu a plătit serviciile medicale. Pentru că nu a răspuns cererii instituției medicale, aceasta a fost dată în judecată și a pierdut procesul fără ca măcar să se prezinte. Pentru această faptă, Alexandra a trebuit să scoată din buzunar o sumă de 109 lei, o sumă aparent infimă, dar pentru ea și familia sa cu siguranță înseamnă una mare.

Câți bani a făcut din Tik Tok?

După ce au povestit despre viața lor, Alexandra Bodi și Ionuț au fost întrebați câți bani au obținut prin intermediul celebrei aplicații. Aceștia au declarat că deși au succes, nu au făcut niciun ban de pe urma aplicației. „Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”.

Cât despre sursa lor de inspirație, cei doi au spus că nu au nici una, ci ideile le vin pe moment doar pentru a-i amuza pe internauți. Ionuț Bodi a declarat că a muncit în străinătate, dar acum stă acasă, din cauza pandemiei de coronavirus, în timp ce Alexandra muncește cu ziua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: