Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Căpitanescu, marea câștigătoare de la Vocea României. Ce va face cu marele premiu

Alexandra Căpitanescu, marea câștigătoare de la Vocea României. Ce va face cu marele premiu

GALERIE FOTO (2)

Alexandra Căpitănescu a reușit să câștige sezonul 11 al emisiunii „Vocea României” din 2023. După o confruntare acerbă, patru finaliști și-au disputat marele premiu. Alexandra Căpitănescu, care făcea parte din echipa lui Tudor Chirilă, a ieșit victorioasă.

Ce va face Alexandra Căpitănescu cu marele premiu

Alexandra Căpitănescu a dezvăluit că primul lucru pe care l-ar face ar fi să le mulțumească părinților săi pentru tot ce au făcut pentru ea. Ar dori să plece împreună cu ei într-o vacanță, deoarece călătoriile reprezintă activitatea preferată a familiei lor și sigur că vrea să îi răsfețe pe cei cei au susținut-o necondiționat în parcursul ei în viață.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ajutat să ridic acest trofeu, vreau să îi mulțumesc lui Tudor Chirilă pentru alegerea melodiilor, vreau să îi mulțumesc Irinei (n.r. – Irina Baianț), părinților mei, familiei mele și lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte.

Primul lucru pe care l-aș face ar fi să le mulțumesc părinților mei pentru tot ce au făcut pentru mine. Aș vrea să plecăm împreună într-o vacanță, fiindcă să călătorim este activitatea noastră preferată. „, a declarat ea după câștigarea marelui trofeu.

 

Cine este Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu își începe povestea în orașul Galați, un loc care a reprezentat rădăcinile ei și care a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării personalității sale. De la o vârstă fragedă, a fost atrasă de științele exacte, dar viața ei nu s-a rezumat doar la cifre și formule.

Pasul către lumea muzicală a fost făcut atunci când a descoperit sunetul melodios din curtea casei, o armonie naturală care a atins profunzimile sufletului ei și care i-a deschis calea către expresia artistică.

Finalista emisiunii „Vocea României” este studentă la Facultatea de Fizică și își dorea inițial să devină fizician medical. Acestea erau planurile ei până când a avut oportunitatea de a participa la „Vocea României”, unde a reușit să impresioneze toți antrenorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: