Redactia.ro
Home » Știri » Alexandra Dinu are un nou iubit? Fosta soție a lui Adrian Mutu, surprinsă alături de un celebru milionar

Alexandra Dinu are un nou iubit? Fosta soție a lui Adrian Mutu, surprinsă alături de un celebru milionar

În vârstă de 43 de ani, fosta soție a lui Adrian Mutu se pare că este pe cai mari în ceea ce privește viața amoroasă! Recent, ea a fost surprinsă alături de un milionar celebru din România, la un restaurant de fițe din Capitală. Cei doi s-au întreținut câteva ore bune, iar buna dispoziție a fost la ordinea zilei!

Alexandra Dinu, surprinsă în preajma unui afacerist celebru

Alexandra Dinu și-a dat întâlnire cu un milionar cu Rolls de 500.000 €! După câteva relații eșuate, fosta parteneră a lui Adrian Mutu a fost fotografiată recent în compania unui potent om de afaceri, scrie Cancan. 

Se pare că afaceristul a fost cel care a preluat-o pe Alexandra Dinu cu cu un Rolls Royce în valoare de 500.000 de euro. Fosta lui Adi Mutu a fost toată numai un zâmbet în prezența bărbatului. Cei doi au luat masa la un local de fițe de pe Nordului și au petrecut câteva ore bune împreună, semn că relația lor este la început de drum. La final, Alexandra a fost condusă acasă de misteriosul bărbat.

A avut mai multe relații pasagere

În urmă cu ceva timp, ea vorbea despre experiențele pe care le-a avut în dragoste. Alexandra Dinu mărturisea a avut de învățat multe din fiecare relație din viața sa. Singurul mariaj l-a avut cu Adrian Mutu, din care a rezultat un băiat, Mario. Ani buni, ea s-a iubit cu bancherul italian Carlo Cancellieri, dar povestea lor de iubire a ajuns la final.

Ba chiar fusese cerută în căsătorie, dar în 2017, cei doi și-au spus adio! Fosta jurată de la Românii au talent s-a iubit și cu Jeffrey Greenstein, producător de film la Hollywood, președinte al Millennium Media, dar relația lor nu a fost de lungă durată.

“Am învățat că nimeni nu este perfect și că, atunci când iubim, trebuie să avem toleranță și înțelegere pentru cel de lângă noi. Când ajungi să îi iubești și defectele, atunci e vorba despre dragoste. Am înțeles că nu poți schimba oamenii și că nici nu trebuie să încerci să o faci… nu e corect și nici nu vei avea succes în asta. Am învățat că iubirea înseamnă, în primul rând, admirație și respect pentru celălalt și, cel mai important, iubirea nu e posesie.

Cât despre dezamăgiri… nu e nimic întâmplător. Nici oamenii. Nici iubirea. Și nici dezamăgirile. Fiecare îţi oferă amintiri sau lecţii. Fiecare îţi oferă fericire sau dezamăgiri. Fiecare lecţie te duce mai aproape de acei oameni pe care îi vei putea aprecia la adevărata lor valoare şi care te vor aprecia, la rândul lor, atât cât meriţi să fii apreciată şi iubită”, dezvăluia Alexandra Dinu, în urmă cu ceva timp.

De ce a divorțat de Adrian Mutu

Căsătoriți în tinerețe, la doar 22 de ani, Mutu și Dinu au avut împreună un fiu, Mario, care, spre deosebire de tatăl său, a ales să urmeze o carieră în baschet. Reflectând asupra relației sale cu Dinu, Mutu își exprimă respectul profund și recunoștința pentru momentele împărtășite, subliniind că, deși căsnicia lor a fost de scurtă durată, legătura dintre ei a fost intensă și semnificativă.

„Fiind foarte tineri, idealurile noastre s-au schimbat pe măsură ce am crescut și ne-am maturizat. Am început să privim viața din unghiuri diferite, au apărut neînțelegeri, și am hotărât să punem capăt căsniciei deoarece eram prea tineri, aflați într-o țară străină și fiecare ne-am urmat propriile drumuri. Sunt mulțumit că atât eu, cât și ea, am avut un final fericit”, relata Mutu într-un podcast de pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: