Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Dinu și Dinu Pescariu, surprinși împreună la un restaurant din capitală. Omul de afaceri a renunțat la verighetă

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu, surprinși împreună la un restaurant din capitală. Omul de afaceri a renunțat la verighetă

GALERIE FOTO (2)

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu au fost surprinși recent împreună, iar zvonurile despre o posibilă legătură sentimentală nu au întârziat să apară. Surprinși de paparazzi în timpul unei ieșiri în București, au lăsat impresia că sunt destul de apropiați. Relația lor nu a fost confirmată, însă de pe degetul afaceristului s-a observat că lipsea cu desăvârșire verigheta.

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu, surprinși împreună la un restaurant din capitală. Omul de afaceri a renunțat la verighetă

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu au fost surprinși în urmă câteva zile în zona Floreasca din București. Cei doi au ajuns împreună cu mașina afaceristului, iar ulterior au luat masa la un restaurant din apropiere. Din imaginile publicate de mediaflux.ro se poate observa că fosta jurată a emisiunii „Românii au talent” și-a dorit să treacă neobservată, întrucât avea chipul acoperit de mască și de ochelari de soare când se afla în automobil.

Fostul tenismen a făcut gesturi pline de eleganță, ajutând-o să-și îmbrace geaca de iarnă. Au pornit apoi împreună spre restaurant, iar în timp ce se deplasa Dinu Pescariu și-a pus mâna protectiv pe spatele însoțitoarei sale.

Detaliul care a născut zvonurile despre o posibilă relație este însă lipsa verighetei de pe mâna lui Dinu Pescariu. Afaceristul s-a căsătorit în anul 2008 cu Letiția Beraru, alături de care are și doi copii. Nu este clar dacă mariajul acestora a ajuns sau nu la final, dar din imaginile surprinse de paparazzi se poate observa că între bărbat și Alexandra Dinu există o apropiere vizibilă.

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu au un trecut sentimental asemănător

Alexandra Dinu se numără fără doar și poate printre cele mai frumoase femei din țara noastră. În vârstă de 41 de ani, actrița a fost căsătorită timp de doi ani cu Adrian Mutu, alături de care are și un fiu, în vârstă acum de 19 ani. După divorț, a preferat să plece din România, dar ultimi ani au reprezentat pentru ea momentul în care și-a reluat activitatea în țara sa natală.

În aceeași măsură, nici Dinu Pescariu nu este la prima căsătorie. Prima soție a acestuia a fost Ileana Pescariu Badiu, cu care a format un cuplu din 2001 până în anul  2004. Cel de-al doilea mariaj al omului de afaceri a început în 2008, atunci când și-a unit destinul cu Letiția Beraru. Până în acest moment, nu este încă clar dacă cei doi au ajuns să divorțeze sau nu, dar apropierea bărbatului de Alexandra Dinu a născut deja zvonuri în acest sens.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: