Redactia.ro
Home » Știri » Alexandra Mocanu, o româncă tânără care muncea în Italia, a fost ucisă de soț. Ce a făcut înainte să moară

Alexandra Mocanu, o româncă tânără care muncea în Italia, a fost ucisă de soț. Ce a făcut înainte să moară

Alexandra Mocanu, o româncă tânără care muncea în Italia, a fost ucisă de soț. Gestul pe care l-a făcut înainte să moară

Alexandra Mocanu, o româncă tânără, în vârstă de 35 de ani, care muncea în Italia, a fost ucisă de soțul ei. Bărbatul și-ar fi mărturisit crima în timpul audierilor. Tânăra româncă era mama unui băiețel. Iată ce a făcut aceasta cu ceva timp înainte să își piardă viața.

Alexandra Mocanu, o româncă tânără care muncea în Italia, a fost ucisă de soț. Ce a făcut înainte să moară

Alexandra Elena Mocanu avea 35 de ani și lucra ca barmaniță în Bolzano, un oraș din Italia. Ea era mama unui băiețel, născut dintr-o altă relație, care locuiește cu bunica în România. Tânăra locuia în Italia într-un apartament cu soțul ei, Avni Mecje, de origine albaneză, a relatat observatornews.ro. Vecinii susțin că cei doi se certau des.

Iată filmul întâmplărilor. Sâmbătă seara, în urma unui scandal între soți, bărbatul a luat telefonul și mașina Alexandrei, apoi și-a sunat fratele, căruia i-a spus că fuge în Albania cu avionul. A doua zi, duminică dimineața, Alexandra a fost găsită moartă după ce pompierii au spart ușa apartamentului în care locuia. Luni seară, soțul ei s-a întors în Bolzano și s-a predat, fiind interogat de anchetatori până marți, la 3 dimineața, conform sursei menționate anterior. Procurorii din Bolzano au anunțat marți dimineață că au dispus arestarea lui Avni Mecje, partenerul româncei, pentru omor.

Detaliile sunt terifiante. În timpul audierilor, soțul Alexandrei și-ar fi mărturisit faptele și ar fi spus că a ucis-o cu o singură lovitură în zona capului, cu un ciocan, conform Rai News, iar cadravrul a fost înfășurat cu o pătură. Motivul ar fi fost gelozia, potrivit avocatului lui, Massimo Dal Ben.

„Era o persoană extrem de curajoasă. Alexandra era tot timpul solară, drăguță și foarte amabilă cu toți clienții”, a declarat pentru presa italiană una dintre colegele Alexandrei.

Potrivit publicației Quotidiano Nazionale, Alexandra și-a denunțat soțul pentru agresiune acum doi ani. I s-a interzis, atunci, să se apropie de româncă. Cuplul locuia la acea vreme în Verona. Din acest motiv, bărbatul a fost obligat să rămână o perioadă la părinți, dar apoi a avut loc o nouă apropiere și Mecja s-a alăturat femeii la Bolzano, unde aceasta se mutase între timp, a relatat Observator. Investigațiile Poliției din Bolzano sunt încă în desfășurare. Cauza exactă a morții va fi stabilită în urma autopsiei.

Alexandra Mocanu, o româncă tânără care muncea în Italia, a fost ucisă de soț. Gestul pe care l-a făcut înainte să moară
Foto: Facebook / RTTR ALTO ADIGE (colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: