Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan a încercat să se sinucidă de două ori. Declarațiile șocante făcute de artistă

Alexandra Stan a încercat să se sinucidă de două ori. Declarațiile șocante făcute de artistă

 De ce nu are iubit Alexandra Stan? Vedeta și-a pus sufletul pe tavă: „Mulți mă văd ca pe un trofeu”

Alexandra Stan a încercat să se sinucidă de două ori. Îndrăgita artistă a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani. Alexandra Stan a declarat că a fost la un pas să se sinucidă din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat.

Alexandra Stan a încercat să se sinucidă de două ori. Declarațiile șocante făcute de artistă

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta a făcut declarații șocante despre momentele dificile din viața ei. În prezent, artista se simte împlinită și are succes pe plan profesional. Vedeta a mărturist că au fost momente în care și-a dorit să-și încheie socotelile cu viața. Toate aceste sentimente au avut loc în perioada când era într-o relație cu Marcel, fostul său impresar. Alexandra a declarat că a avut gânduri necurate, iar când se afla in Elveția, la un concert, a luat mai multe pastile. Cel care a venit să îi spună să bea multă apă și să vomite a fost chiar tatăl său.

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi.” a mărturisit Alexandra Stan în cadrul podcastului „Fain & Simplu”.

În 2013, Alexandra Stan a trecut printr-un eveniment cumplit. Vedeta a fost bătută de impresarul său, Marcel Prodan. După ce a bătut-o, acesta anunțase că artista a avut un artist. Ulterior, Alexandra Stan a decis să spună adevărul și să se despartă de iubitul ei. Alexandra a declarat că a fost îndrăgostită de Marcel, recunoscând că a fost cea mai mare greșeală din viața sa. „Am fost îndrăgostită de el. A fost cea mai mare prostie pe care puteam să o fac în viața mea.” declara Alexandra Stan acum mulți ani.

Alexandra Stan, detalii noi despre bătaia primită de la impresar: „Mulţi au zis că am meritat-o”

Imaginile cu artista bătută au șocat o țară întreagă, în contextul succesului de care se bucura la acea vreme. Alexandra Stan a mărturisit că după incident a trecut printr-o perioadă de terapie pentru a înțelege cum ajunsese în acel punct. Pe de altă parte, cântăreața a înțeles că anumite evenimente din copilăria au determinat-o să ajungă în astfel de situații.

„Am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată.(….)A fost plecat mereu timp de 25 de ani. El nu a fost tatăl ăla sever, eu nu am avut un tată sever pentru că el când venea acasă voia să ne facă toate poftele, ne dădea bani pe ascuns să ne cumpărăm ce vrem noi, ne cumpăra o grămadă de haine, ne aducea o grămadă de cadouri. Îl vedeam foarte rar, am avut daddy issues”, a declarat Alexandra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: