Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, dezvăluiri emoționante după divorțul de Emanuel Necatu: „Am suferit”

Alexandra Stan, dezvăluiri emoționante după divorțul de Emanuel Necatu: „Am suferit”

GALERIE FOTO (4) Alexandra Stan, dezvăluiri emoționante după divorțul de Emanuel Necatu

Alexandra Stan, dezvăluiri emoționante după divorțul de Emanuel Necatu. Artista și-a luat prin surprindere fanii după ce anunțat că s-a căsătorit. Deși păreau fericiți, la câteva luni de la cununia civilă, Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat. Recent, cântăreața a dezvăluit cum a reușit să treacă peste despărțirea de fostul soț.

Alexandra Stan, dezvăluiri emoționante după divorțul de Emanuel Necatu: „Am suferit”

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgiste artiste de la noi. Anul trecut, vedeta își anunța fanii că s-a căsătorit cu iubitul ei, Emanuel Necatu. Spre surprinderea multora, mariajul lor a durat doar câteva luni. Artista a divorțat de soțul ei. Recent, vedeta și-a lansat noul album „Rainbow’, surprinzându-și fanii cu o schimbare de look. După divorțul de Emanuel Necatu, Alexandra Stan pare că și-a găsit liniște și se bucură de viață. Căsnicia celor doi a durat doar cinci luni, iar Alexandra și Emanuel au decis să o ia pe drumuri separate. Vedeta susține că a avut de învățat din această experiență, iar pe viitor va fi mult mai atentă la alegerile pe care le va face. Artista a recunoscut într-un interviu că multe dintre piesele sale au fost scrise în urma despărțirilor prin care a trecut.

În prezent, Alexandra Stan se simte împlinită și fericită. „Foarte multe melodii le-am scris după despărțiri. Am suferit, iar după am făcut o melodie din care mi-am dat seama că am făcut ceva bun. Sunt foarte bine, mai ales că am putut să materializez toată suferința asta în ceva frumos. Ești fericit atunci când ești mulțumit cu ceea ce faci’, a declarat Alexandra Stan  la Antena Stars.

Deși a locuit mult timp în SUA, Alexandra susține că nu ar renunțat niciodată la țara ei natală. Vedeta și-ar dori să locuiască o perioadă limitată în Statele Unite sau în Barcelona. „Nu m-aș muta niciodată într-o altă țară. Din experiențele astea mi-am dat seama că tot în România aș vrea să trăiesc, dar aș muta să locuiesc o perioadă de timp mai îndelungată tot în SUA sau poate în Barcelona, undeva unde să fie și cald‘, a mai spus artista.

Alexandra Stan, despre experiența divorțului de Emanuel Necatu

Alexandra Stan a mărturisit în urmă cu ceva timp că a învățat să fie mai analitică și să își asculte și cealaltă parte a creierului. De asemenea, vedeta declara că greșelile pe care le-a făcut în trecut o vor ajuta să fie mai atentă pe viitor. În ceea ce privește actuala relație cu fostul soț, Alexandra a declarat că au rămas prieteni.

Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă.Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar. În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele’, a explicat artista pentru VIVA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: