Redactia.ro
Home » Știri » Cât a costat, de fapt, divorțul dintre Alexandra Stan și soțul ei. Cei doi au divorțat la cinci luni după nuntă

Cât a costat, de fapt, divorțul dintre Alexandra Stan și soțul ei. Cei doi au divorțat la cinci luni după nuntă

Alexandra Stan și Emanul Necatu au divorțat la doar cinci luni de la nuntă. Cântăreața și-a surprins fanii și când s-a căsătorit, dar și când a divorțat atât de repede. Cât a costat, totuși, divorțul celor doi, mai ales că nu au avut niciun bun de împărțit?

Alexandra Stan și-a uimit fanii cu decizia divorțului

Imediat după experiența Survivor, artista și-a șocat fanii, în momentul în care a dezvăluit că s-a căsătorit cu noul său iubit. Nunta secretă parea că marchează începutul unui capitol fericit din viața sa, însă povestea de dragoste a ajuns la final, după doar câteva luni. Abia acum încep să iasă la lumină detalii despre despărțirea dureroasă. Cât a costat, de fapt, divorțul dintre Alexandra Stan și soțul ei.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu și-au spus „Adio” la cinci luni după nuntă

2021 a fost un an dificil pentru Alexandra Stan. Participarea la Survivor România i-a adus câteva probleme destul de serioase de sănătate. Însă viața ei părea că se schimbase complet, în luna aprilie, când a anunțat că s-a căsătorit, în mare secret, cu noul său iubit, Emanuel Necatu.

Puținele imagini de la nuntă pe care artista le-a publicat în mediul online o arătau mai fericită ca oricând. Din păcate, povestea de dragoste s-a finalizat printr-un divorț, doar cinci luni mai târziu.

Primul semn al despărțirii a fost dispariția de pe rețelele de social media a tuturor fotografiilor cu soțul ei, gest pe care l-a făcut și bărbatul. Apoi, un mesaj postat de Emanuel Necatu confirma zvonurile:

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu.

Ce a declarat Alexandra Stan după divorț

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a povestit cântăreața, potrivit PRO FM.

„Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a mai explicat Alexandra Stan.

Ce a făcut cu inelul de logodnă după divorț

În ultimul timp, Alexandra Stan nu mai fusese văzută cu inelul de logodnă sau verigheta pe deget, iar toate pozele de cuplu pe care le postase pe Instagram au dispărut. Nici pe conturile de social media ale fostului ei partener nu mai există vreo dovadă că au fost împreună.

Cât a costat divorțul dintre Alexandra Stan și soțul ei

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au fost căsătoriți, oficial, în jur de cinci luni. Despărțirea nu a fost una cu prea multe bătăi de cap, din punct de vedere legal, având în vedere faptul că nu au avut nimic de împărțit, întrucât a fost vorba despre o perioadă foarte scurtă și n-au ajuns să aibă bunuri comune.

În aceste condiții, divorțul dintre Alexandra Stan și soțul ei probabil a avut loc la notar, unde au avut de scos din buzunar doar taxa „clasică”. Potrivit legii în vigoare, costul unui divorț are un prag minim de 500 de lei, la care se adaugă și valoarea TVA-ului, fiecare biroul notarial având dreptul să își stabilească propriile prețuri pentru serviciile oferite clienților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: