Redactia.ro
Home » Monden »  Alexandra Stan a vorbit despre căsătorie și copii, după ce s-a aflat cine este milionarul care i-a furat inima

 Alexandra Stan a vorbit despre căsătorie și copii, după ce s-a aflat cine este milionarul care i-a furat inima

Alexandra Stan deschide ușa către sentimentele ei cele mai profunde! Într-un interviu, celebra artistă în vârstă de 34 de ani, a făcut publice unele dintre cele mai intime dorințe ale ei în ceea ce privește întemeierea unei familii. Iată detaliile!

 Alexandra Stan a vorbit despre căsătorie și copii, după ce s-a aflat cine este milionarul care i-a furat inima

În lumina unei vieți de celebritate, cântăreața Alexandra Stan a împărtășit recent câteva detalii intime despre planurile sale de viitor în ceea ce privește căsătoria și copilul. Interviul, care a stârnit un interes intens, a avut loc după ce s-a dezvăluit în presă identitatea milionarului belgian alături de care artista trăiește o poveste de iubire.

La vârsta de 34 de ani, Alexandra Stan și-a deschis sufletul în fața publicului, exprimându-și dorința sinceră de a experimenta căsătoria și maternitatea. Cu toate că detalii despre partenerul său, Darcy Maxim, au fost păstrate la un nivel minim, artista a confirmat că trăiește o relație cu acesta de câteva luni și că își dorește să păstreze acest aspect al vieții sale departe de lumina reflectoarelor, cel puțin pentru moment, potrivit Cancan.

„Da, sunt într-o relație de câteva luni pe care îmi doresc să o țin cât mai departe de ochii presei. Momentan, pot spune doar că mă bucur de vremea însorită din Costa Blanca, Spania”, a spus artista.

În cadrul interviului, Alexandra Stan a subliniat că este important pentru ea ca viitorul ei partener de viață să fie empatic, respectuos și să o înțeleagă pe deplin în ceea ce privește cariera sa artistică. Ea a evidențiat, de asemenea, importanța unei conexiuni profunde și a sprijinului reciproc în dezvoltarea personală și îndeplinirea visurilor.

Nu doar căsătoria, ci și maternitatea se află pe lista dorințelor sale. Stan a mărturisit că își dorește să devină mamă și că este foarte apropiată de nepoții săi. Cu toate acestea, artista a subliniat că atunci când va veni momentul, va căuta cea mai eficientă modalitate de a se dedica atât carierei, cât și copilului și familiei sale.

 Alexandra Stan: „Îmi doresc să fiu mamă”

În discuția despre sine, Alexandra Stan a dezvăluit o gamă variată de trăsături, recunoscând că este uneori vulnerabilă, dar și puternică, feminină și sexy, dar și, în alte momente, poate fi percepută ca masculină. Ea a reiterat, de asemenea, că nu va mai tolera lipsa de respect sau manipularea în viitoarele sale relații, după experiențele din trecut.

„Da, cu siguranță îmi doresc (n.r. să fie mireasă, din nou). Bărbatul căruia i-aș spune DA ar trebui să fie empatic, respectuos, comunicativ, să îmi înțeleagă cariera. Ar trebui să avem o conexiune profundă și să ne susținem reciproc în dezvoltarea personală și în îndeplinirea visurilor noastre.

„Da, îmi doresc să fiu mamă, îmi plac copiii, sunt foarte apropiată de nepoții mei. Când va fi să fie, voi găsi cea mai eficientă modalitate de a mă dedica și carierei, dar și copilului și familiei”, a mai spus Alexandra Stan, pentru Viva.

În timp ce detalii despre viitoarele nupțe și sosirea unui copil în familia sa rămân subiecte pentru viitor, este evident că Alexandra Stan explorează și își conturează cu grijă viitorul personal și familial. Cu fiecare declarație sinceră, artista câștigă și mai multă admirație și susținere din partea fanilor săi, oferind o imagine autentică și vulnerabilă a unei femei care navighează prin lumea complicată a iubirii și a celebrității.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: