Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan are un nou iubit. Sărut pătimaș în mijlocul naturii

Alexandra Stan are un nou iubit. Sărut pătimaș în mijlocul naturii

GALERIE FOTO (4)

Alexandra Stan este mai fericită ca niciodată. Blondina are un nou iubit, pe care nu a ezitat să îl prezinte fanilor de pe Instagram. Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază  de milioane. 

 

Sărut pătimaș în mijlocul naturii

Alexandra Stan pare să își fă găsit fericirea în brațele altui bărbat. Artista nu a ezitat să le arate fanilor cu ce bărbta iese acum. Bogdan Drăghici este numele noului iubit al Alexandrei Stan. Fotografia pe care artista le-a arătat-o tuturor a fost făcută în satul Cioclovina, județul hunedoara.

Noul iubit al artistei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a stat în izolare în lunaoctombrie. Artista i-a fost alături iubitului ei și a stat împreună cu el. Starea de sănătatea aa cestora este una foarte bună în acest moment, iar cei doi se bucură de relața și dragostea pe care o au.

Alexandra Stan și Bogdan s-au întors la Constanța,unde au ales să se bucure de preparatele din pește ale unui restaurant de pe litoral. Ceidoi au petrecut o noapte frumoasă împreună, alături de alți prieteni.

Alexandra Stan a început o nouă relație, după ce s-a despărțit de iubitul pe care îl știa din copilărie. Alexandra Stana  fost împreună cu Bogdan Stăruială, timp de patru ani. Însă, înter cei doi a intervenit monotonia și aua les să meargă pe drumuri diferite.

,,Suntem foarte buni prieteni. Ne ştim de 16-17 ani, nu ai cum să nu menţii prietenia. E ca şi cum e familia mea, adică cineva cu care te ştii de atâta timp, chiar dacă am încercat o relaţie şi timp de patru ani a fost totul OK. Relaţia ajunsese într-un punct în care stăteam, lucram tot timpul împreună. Petreceam tot timpul împreună. Dădeam mail-uril împreună. Când faci toate chestiile cu un om, intervine rutina, iar după aia simţi nevoia să faci şi altceva”, a spus Alexandra Stan pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Însă, Alexandra Stan și fostul iubit se înțeleg și acum și au păstrat o relație de prietenie, între ei fiind vorba de foarte mulți ani în care s-au cunoscut.

”Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, a spus în continuare artista.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: