Redactia.ro
Home » Știri » Alexandra Stan, despre regrete și dezamăgiri. „Îmi pare rău că nu am fost sinceră cu mine”

Alexandra Stan, despre regrete și dezamăgiri. „Îmi pare rău că nu am fost sinceră cu mine”

 De ce nu are iubit Alexandra Stan? Vedeta și-a pus sufletul pe tavă: „Mulți mă văd ca pe un trofeu”

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite artiste din România, cunoscută și apreciată pe plan internațional. Deși se bucură de un succes formidabil în cariera sa, viața sa sentimentală a fost presărată cu dificultăți și dezamăgiri din partea bărbaților din viața ei.

Alexandra Stan, despre bărbatul care o face fericită

Cu toate că a trecut prin multe greutăți, Alexandra Stan se declară acum fericită alături de noul ei partener, care o face să se simtă iubită și respectată. Totuși, recunoaște că a avut parte de experiențe neplăcute cu bărbați care s-au apropiat de ea doar pentru faima și situația financiară pe care o avea. Ea a fost în situația de a face cadouri unor bărbați care nu ofereau nimic în schimb, doar așteptări. Atunci când a realizat că este folosită, a decis să pună capăt acestor relații toxice și să se respecte pe sine însăși.

„Au existat situații în viața mea când am fost eu cea care a făcut cadouri, dar și momente când am primit. Probabil în momentul interviului eram într-o etapă în care doar eu eram cea care oferea. Și da, au existat și bărbați care au fost interesați de aspectele astea, dar important este că mi-am dat seama la timp și am oprit orice interacțiune am avut cu ei. Iar în prezent, sunt iubită și fericită”, a declarat artista pentru Viva.

„Regret că nu am fost sinceră cu mine”

De-a lungul timpului, Alexandra Stan a avut mai multe relații care s-au încheiat cu greu, inclusiv un mariaj eșuat. Ea recunoaște că a trecut prin relații toxice și că a făcut eforturi pentru a le repara, dar acum își dă seama că nu a fost sinceră doar cu ea însăși. Ea nu regretă nimic din trecutul său, considerând că toate aceste experiențe au contribuit la formarea ei ca persoană și la ceea ce este astăzi.

„Nu regret nimic, poate regret că nu am fost sinceră cu mine, dar cred că fiecare lucru pe care l-am făcut sau fiecare moment, sau decizie pe care am luat-o m-au adus aici, unde sunt astăzi, și consider că aceste lucruri m-au făcut ceea ce sunt”, a mai adăugat Alexandra Stan.

În prezent, artista se bucură de succes în cariera sa și de iubirea fanilor, iar relația ei cu partenerul său merge bine, aducându-i fericire și împlinire în viața personală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini