Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, mai sexi ca niciodată! Artista s-a filmat goală pe Instagram

Alexandra Stan, mai sexi ca niciodată! Artista s-a filmat goală pe Instagram

GALERIE FOTO (2) Alexandra Stan s-a filmat goală pe Instagram

Alexandra Stan este cunoscută drept artista fără inhibiții pe care bărbații o râvnesc de ani de zile. Aceasta este foarte asumată nu ratează nici o ocazie să-și etaleze formele apetisante pe rețelele sociale.

Alexandra Stan s-a filmat goală pe Instagram

Recent, cântăreața Alexandra Stan a postat mai multe filmulețe cu ea la InstaStory fiind complet goală. Imaginile au înnebunit bărbații și au adus o mulțime de reacții pe contul artistei.

Alexandra Stan s-a filmat goală pe Instagram
Alexandra Stan s-a filmat goală pe Instagram

Fără inhibiții, Alexandra a s-a filmat cu telefonul stând în pat complet goală și răspunzând la întrebările fanilor. Frumoasa blondină, în vârstă de 31 de ani, a pus pe instastory mai multe filmulețe prin care îi anunța pe internauți că a decis să țină post negru pentru 24 de ore.

Aceasta nu este însă prima astfel de apariție a cântăreței, în lunile de vară postând destul de des pe instastory clipuri în care apărea topless la plajă, scrie protv.ro.

Alexandra Stan este în topuri în România

Alexandra este una dintre cele mai neconformiste cântărețe din industria muzicală din România. Artista s-a născut la Constanța, iar începând cu anii 2000 a avut o ascensiune colosală. Hitul „Mr. Saxobeat” a avut cel mai mare succes și a ajuns în topurile muzicale din Marea Britanie, Germania, Elveția, Australia, Statele Unite, Japonia, Finlanda și chiar Noua Zeelandă. Piesa „Lemonade” a ajuns și ea la aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Alexandra Stan a anunțat zilele trecute că este singura artistă din România care a ajuns că depășească pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify cu una dintre cele mai ascultate melodii ale sale.

De asemenea, artista a participat și la Masked Singer România, unde s-a aflat sub masca Iepurașului și a făcut un mare show. Vedeta este foarte apreciată pentru talentul său muzical dar și pentru frumusețea remarcabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: