Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, marcată de violențele impresarului ei. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Alexandra Stan, marcată de violențele impresarului ei. Vedeta a trecut prin momente cumplite

GALERIE FOTO (6) Alexandra Stan, marcată de violențele impresarului ei.

Alexandra Stan, marcată de violențele impresarului ei. Celebra artistă a fost implicată într-un scandal cu fostul ei impresar,Marcel Prodan. Alexandra a fost bătută cu bestialitate și lăsată de izbeliște pe marginea drumului. La 8 ani de la evenimentul șocant, artista a făcut declarații absolut cutremurătoare.

Alexandra Stan, marcată de violențele impresarului ei. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Alexandra Stan, marcată de violențele impresarului ei. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, piesele ei ajungând hit-uri peste hotare. Cu toate astea, drumul spre succes nu a fost unul ușor, fiind presărat cu obstacole greu de uitat. Alexandra Stan a vorbit despre unul dintre cele mai neplăcute momente din viața ei, și anume acela când a fost lovită cu bestialitate de fostul impresar, Marcel Prodan.

Vedeta a mărturisit că a rămas marcată în urma acestui eveniment, spunând că acea situația a traumatizat-o. Alexandra a rememorat episodul violent la care a fost supusă de impresarul ei. Ulterior, cântăreața a trebuit să își adune forțele pentru a-și reveni, mai ales că în acea perioadă a devenit cunoscut la nivel internațional.

„Cel din 2013 cu violența a fost cel mai important, cel mai traumatic și cu cel mai mare impact de până atunci. Au fost și ulterior momente, când mi-am schimbat casa de discuri, când m-am mutat în L.A., când mi-am produs propriul meu album care se numește Mami.Trebuie să ne scoatem pe noi din momentele nasoale, pentru că în special copiii și tinerii ne urmăresc și că trebuie să arătăm că drumul e în față, asta e super important ”, a declarat Alexandra Stan pentru Unica.

Alexandra Stan, despre viața și cariera ei muzicală

Alexandra Stan a crescut într-o familie iubitoare, dar absența tatălui, care era navigator a traumatizat-o. Datorită problemelor financiare, familia artistei a fost nevoită să-și vândă casa. Sora cea mare a Alexandrei s-a angajat, iar mama sa a plecat în Italia. „Îl învinuiam pe tata, adică vreo doi ani nu l-am suportat, mi se părea că era motivul tuturor nefericirilor mele“, a dezvăluit Alexandra.

La vârsta de 18 ani, Alexandra a cântat pe scena festivalului Mamaia, unde mulți impresari au remarcat-o. A avut și o oferă de a se angaja la un hotel și să cânte pe 1.500 de lei pe lună. Cu toate astea, blondina a acceptat să semneze cu doi agenți, unul dintre aceștia fiind Marcel Prodan. Cariera sa a explodat în momentul în care a lansat piesa „Mr. Saxobeat“ care a devenit hit internațional. „Să fii pe aceleaşi scene cu Rihanna în Japonia şi să ai piesa nr.1 şi nr. 2 în top e wow, nu ai cum, în momentul în care tu cu câteva luni înainte te gândeai să te duci să lucrezi la un hotel pe 1.500 de lei pe lună. Creierul nu poate să asimileze nivelul ăsta“, a spus Alexandra.

Banii au început să vină foarte repede, iar Alexandra și-a ajutat familia. Ulterior, Marcel a început să aibă un comportament agresiv la adresa Alexandrei, mai ales când aceasta și-a dat seama că nu primește banii pe care îi merită.„Ei făceau sute de mii de euro şi nu îmi cumpărau un microfon. Aveam un contract inuman. Au început să mă ameninţe că mă vor ţine în casă, că nu o să mai fac nimic, că nu o să-mi mai dea voie să îmi cânt piesele, că o să mor de foame“, a precizat cântăreaţa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: