Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. „M-am îmbolnăvit la Survivor România”

Alexandra Stan a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. „M-am îmbolnăvit la Survivor România”

GALERIE FOTO (9) Alexandra Stan a fost diagnosticată cu o boală incurabilă.

Alexandra Stan a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul timpului s-a făcut remarcată și pe plan internațional. Vedeta a participat la Survivor 2021, iar ceea ce s-a întâmplat acolo i-a cam dat viața peste cap.

Alexandra Stan a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. „M-am îmbolnăvit la Survivor România”

Alexandra Stan a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. Ajunsă la 32 de ani, Alexandra Stan a reușit să-și contruiască o carieră minunată în muzică. Vedeta a devenit cunoscută pe plan internațional, iar în urmă cu câțiva ani a fost implicată într-un scandal. În urmă cu câteva luni, Alexandra Stan a participat la Survivor România. După ce a revenit în țară, vedeta a făcut dezvăluiri șocante, mărturisind că se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a spus că a fost diagnosticată cu o boală autoimună, incurabilă. Cântăreața susține că totul i s-a întâmplat din cauza a ceea ce s-a întâmplat pe insula Dominicană.

Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit la Survivor de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea sau chestii de genul ăsta. Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.red.: în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu, mulți ani și mai ales la Survivor, aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”, a explicat artista.

Alexandra Stan a divorțat

Celebra artistă a divorțat de soțul său, Emanuel Necatu, după trei luni de la căsătorie. Vedeta a confirmat despărțirea de acest, mărturisind că își dorea să-și întemeieze o familie. „Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic.(…)Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii, ne-am mulțumim: băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție!

Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să pierzi un om doar pentru că nu a fost să fie.Eu mă bucur că nimeni nu a avut de suferit atât de mult. Cred că și Emanuel e ok și am trecut cu bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii. Ar fi fost o decizie grea pentru mine să divorțez de un om cu care am un copil.”, a spus Alexandra Stan, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: