Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan, prima reacție după despărțirea de soțul ei? Mesajul trist al artistei: “Nu mă poți salva”

Alexandra Stan, prima reacție după despărțirea de soțul ei? Mesajul trist al artistei: “Nu mă poți salva”

Alexandra Stan oferă prima reacție, în urma ultimelor informații care ar confirma despărțirea de soțul ei, Emanuel Necatu, alesul cu care s-a căsătorit în mare secret.

Alexandra Stan a oferit surpriza anului, după ce s-a căsătorit în mare secret cu Emanuel Necatu, în luna aprilie a anului în curs. Însă în ultima perioadă, cei doi lăsat să se înțeleagă că povestea de dragoste s-a terminat.

Alexandra Stan, prima reacție după despărțirea de soțul ei? Mesajul trist al artistei: “Nu mă poți salva”

Fotografiile cu cei doi proapeți căsătoriți au început să dispară de la o zi la alta de pe rețelele de socializare de pe contul artistei. În cele din urmă, și soțul Alexandrei Stan a șters toate fotografiile împreună cu artista.

Cu toate că lumea a înțeles că Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit, până acum niciunul dintre ei nu a oferit un răspuns concret privind aceste zvonuri.

Și în timp ce Emanuel Necatu ștergea toate fotografiile cu Alexandra Stan, celebra blondină a postat un mesaj trist pe pagina ei de Instagram, fiind vorba de o melodie.

„A fost odată ca niciodată/ Să ne îndrăgostim/ Eram atât de siguri/ Orbiți de stelele de deasupra/ Am încercat și am încercat să te avertizez/ Că m-aș putea destrăma/ Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți salva/ Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți schimba”, sunt versurile piesei pe care o ascultă Alexandra Stan, la Instastory.

Alexandra Stan, despre căsnicie: “E greu”

De curând, în podcast-ul lui Damian Drăghici, Alexandra Stan a făcut mai multe declarații legate de căsnicia ei. Atunci, celebra artistă a recunoscut că are planuri mari de viitor și vrea propria familie.
„E bine. E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-a dorit dintotdeauna să am o relație serioasă. Cu toți bărbații cu care am fost am avut o relație lungă, nu știu, trei relații lungi am avut.

Îmi doresc foarte mult o familie, îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult chestia asta. Am crescut cu bunică-mea în casă, cu mama, cu tata, cu soră-mea, suntem mulți”, a povestit Alexandrea Stan, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: