Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan s-a despărțit de soț la câteva luni de la nuntă? Detaliile care pun sub semnul întrebării căsnicia artistei

Alexandra Stan s-a despărțit de soț la câteva luni de la nuntă? Detaliile care pun sub semnul întrebării căsnicia artistei

După o nuntă în secret, Alexandra Stan s-a despărțit de soț după doar câteva luni de mariaj? Este întrebarea pe care tot mai mulți fani ai artistei și-o pun, din pricina unor detalii care pun sub semnul întrebării căsnicia artistei.

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret cu Emanuel Necatu, chiar la începutul lunii mai, luându-și prin surprindere fanii și tot showbizul autohton!

Însă în doar cele trei luni de la cununie, cei doi proaspeți însurăței par să aibă ceva probleme destul de serioase.

Cântăreața s-a declarat super îndrăgostită de alesul ei, declarând că își dorește și copii cu bărbatul cu care s-a căsătorit. Însă după toate acestea, au apărut ceva detalii care indică chiar o ruptură în cuplul surpriză.

Alexandra Stan s-a despărțit de soț?

Încă de la începutul verii, Alexandra Stan a pozat în ipostaza de femeie măritată, cu inelul la vedere mai mereu.

Însă fanii și nu numai au observat că s-ar putea să existe ceva probleme în mariajul dintre Alexandra Stan și Emanuel Necatu. Mai nou, cântăreața apare în toate fotografiile postate pe rețelele de socializare fără inel! Se pare că artista ar fi renunțat la verighetă.

Semne ale rupturii dintre Alexandra Stan și soțul ei

Pe contul de socializare al Alexandrei Stan apar acum din ce în ce mai puține fotografii cu ea și soțul ei, fiind doar cele câteva de pe coperta revistei Viva, acolo unde artista și-a anunțat căsătoria cu Emanuel Necatu.

Iar dacă până acum, Alexandra Stan era nedespărțită de verighetă și de inelul de logodnă primit de la soțul ei, acum cele două bijuterii se pare că au dispărut de la mâna artistei.

Alexandra Stan și-a cunoscut soțul după Survivor

Chiar după eliminarea de la Survivor România, Alexandra Stan l-a întâlnit pe Emanuel Necatu, cel care s-a ocupat de psihicul artistei pentru o vreme, fiind afectată de experiența din Republica Dominicană.

Extrem de repede, relația lor s-a transformat în iubire, după cum chiar artista a povestit.

”Emanuel a spus primul „te iubesc! și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a declarat Alexandra Stan pentru Viva, publicația care a anunțat căsătoria artistei.

Alexandra Stan s-a cununat civil cu Emanuel Necatu pe data de 7 mai 2021, la Primăria Constanța, adică orașul natal al artistei, iar înregistrarea declarațiilor de căsătorie s-a făcut la Primăria Câmpulung, pe 14 aprilie 2021, acolo unde are domiciliul soțul cântăreței.

Despre soțul Alexandrei Stan, Emanuel Petre Necatu, se știe că are 35 de ani și ar fi pasionat de artele ezoterice. Numele lui este legat și de Federația Română de Kempo, el bifând, în 2013, locul trei la un campionat național, potrivit celor de la Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: