Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan s-a despărțit de soțul ei. Emanuel Necatu a confirmat separarea

Alexandra Stan s-a despărțit de soțul ei. Emanuel Necatu a confirmat separarea

GALERIE FOTO (5) Alexandra Stan s-a despărțit de soțul ei (2)

Alexandra Stan a divorțat de soțul ei. În ultima perioadă s-a zvonit că celebra artistă s-ar fi despărțit de soțul ei Emanuel Necatu. Ei bine, acestea s-au dovedit a fi adevărate. Bărbatul a șters câteva imagini cu artista de pe contul de Instagram, postând și un mesaj care ar confirma divorțul de Alexandra.

Alexandra Stan s-a despărțit de soțul ei. Emanuel Necatu a confirmat separarea

Alexandra Stan s-a despărțit de soțul ei. Dacă în urmă cu câteva luni anunța că s-a căsătorit cu logodnicul ei, se pare că lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit, iar relația lor a ajuns la final. În ultima perioadă s-a zvonit că artista s-ar fi despărțit de Emanuel Necatu, bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni. Recent, bărbatul a dat de înțeles că s-a separat de Alexandra Stan. Acesta a șters ultimele imagini cu Alexandra de pe contul de Instagram, postând și un mesaj care dă de înțeles că s-au despărțit. ”În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvâșit în dragoste”, a postat el.

În luna aprilie, cei doi spuneau DA în fața stării civile, iar acum se pare că Alexandra Stan și soțul ei au ajuns la despărțire. Emanuel a șters și ultima fotografie în care apărea alături de Alexandra Stan. Acest lucru denotă faptul că cei doi s-au separat.

Alexandra Stan, declarații surprinzătoare despre căsătorie

Solista s-a căsătorit în mare secret, iar cei doi au ales un loc special pentru cununia civilă. Atât Alexandra, cât și Emanuel, s-au îmbrăcat în port popular, la care au adăugat un element de noutate, pantofii sport. Cei doi au fost cununați de primarul de la Câmpulung, Elena Lasconi, care a postat și un mesaj pe rețelele de socializare. „Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, «în secret», căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoţii, atât din partea mirilor, rudelor, dar şi din partea mea. Cred că a fost cea mai emoţionantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat şi respect dorinţele oamenilor şi cred că faptul că nu a «transpirat» nimic despre această căsătorie spune multe”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Soțul Alexandrei, are 35 de ani și a cerut-o în căsătorie pe 14 aprilie. Emanuel a fost consiliei de dezvoltare personală a Alexandrei, iar ulterior a reușit să o cucerească pe clienta sa. Bărbatul a fost cel care a făcut primul pas în relație. „Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic”, a mărturisit Alexandra Stan dupa casatorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: