Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel a refuzat internarea, după ce a ajuns de urgență la spital. Ce spun medicii despre rezultatul analizelor

Alexandru Arșinel a refuzat internarea, după ce a ajuns de urgență la spital. Ce spun medicii despre rezultatul analizelor

Din ultimele informații, Alexandru Arșinel a fost externat. Acesta a refuzat internarea și a plecat acasă după ora 01:00, noaptea trecută, de la Spitalul Universitar.

După ce a fost supus mai multor analize la Spitalul Universitar, îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a decis să plece acasă, fiind însoțit de fiul lui.

Alexandru Arșinel a refuzat internarea, după ce a ajuns de urgență la spital. Ce spun medicii

Însă marelui actor nu i-au ieșit bine toate analizele, dar a vrut să plece acasă, în ciuda recomandărilor făcute de medici.

Marți seara, Alexandru Arşinel a sunat la 112 şi a spus că nu se simte deloc bine.

O ambulanță a ajuns la locuința acestuia și l-a dus de urgență de spital. Acesta a fost transportat la Spitalul Universitar din Capitală.

Maestrul le-ar fi transmis medicilor de la Spitalul Universitar că din cauza supărării ar fi suferit un puseu de tensiune. Așa se face că l-au ținut să îi facă mai multe analize.

Ce i-a cauzat lui Alexandru Arșinel starea de rău

În urmă cu doar câteva zile, Alexandru Arșinel a dezvăluit că este oficial pensionar. Asta pentru că al său contract pentru funcția de consultant artistic la Teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit anul trecut. Pentru această situație, actorul îl consideră vinovat pentru acest lucru pe Nicușor Dan.

“Nu m-a deranjat niciodată frigul, dar nu am o stare bună, o încărcătură fizică suficient de robustă să-mi permit mișcare prea multă… Nu prea am putere. Nu am mai fost lăsat la teatru… Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc… Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotație, ne vine rândul mai greu”, a spus Alexandru Arşinel.

Ce i-a răspuns Nicușor Dan lui Alexandru Arșinel

Edilul Capitalei i-a dat un răspuns îndrăgitului Alexandru Arșinel. Marți, Nicușor Dan a postat, pe pagina personală de Facebook, că Alexandru Arșinel este, în continuare, actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase. Edilul a ținut să specifice că s-au produs câteva schimbări referitor la funcția artistului de director general al instituției.

“Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs. Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, a anunțat Nicușor Dan.

Alexandru Arșinel, operație pe cord deschis

În urmă cu două luni, Alexandru Arșinel a suferit o operație pe inimă, însă nici acum nu este bine complet. Actorul încă se confruntă cu stări de amețeală și dureri de cap, după cum a povestit într-un interviu recent.

„Am fost la spital la Monza la control, după operația la inimă. Nu am o stare bună. Îmi mai vin niște valuri în cap, în creier, cu toate că sunt bine! Nu pot să mă plâng! Mă mișc destul de greu, trag de mine.

Mai ies din casă pentru spectacolul pe care-l am, dar e foarte greu să-i mulțumești pe toți. În sală sunt 30 de persoane… în condițiile acestea cu pandemia, iar activitatea teatrului se desfășoară și cu ajutorul colaboratorilor, balerini, artiști.. ne-au tăiat la jumătate… iar acum Nae mă mai are și pe mine pe cap! Firea ne-a ajutat foarte mult, a ajutat arta, în general, teatrele le-a sprijinit…”, a mărturisit Alexandru Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: