Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel este și acum cu gândul la Stela Popescu! ”Câteodată mi se face frică fără ea”

Alexandru Arșinel este și acum cu gândul la Stela Popescu! ”Câteodată mi se face frică fără ea”

Alexandru Arșinel este și acum cu gândul la Stela Popescu! ”Câteodată mi se face frică fără ea”

Alexandru Arșinel este și acum cu gândul la Stela Popescu! După ce a participat la o petrecere la Teatrul de Revistă, actorul nu s-a putut gândi la altceva în afară de răposata lui colegă. 

Alexandru Arșinel este și acum cu gândul la Stela Popescu

Ca în fiecare an, Teatrul de Revistă a sărbătorit Crăciunul alături de marii actori. Însă Crăciunul anului 2020 a fost sărbătorit fără prezența mereu încântătoare a Stelei Popescu. Chiar dacă au trecut trei ani de la moartea acesteia, Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, îi simte lipsa, atât de pe scenă, cât și din viața persoală.

Alexandru Arșinel este și acum cu gândul la Stela Popescu! Pe pagina de Facebook, reprezentanții teatrului au postat imagini de la petrecerea de sărbători, unde actorii au dansat, au cântat, au râs și s-au distrat, însă Alexandru Arșinel pare că abia se mai ține pe picioare. Chiar dacă a încercat să ducă reprezentația până la capăt stând în picioare, actorul nu a mai rezistat și s-a așezat pe scaun.

”Românii sunt triști fără Stela, dar se bucură atunci când o revăd pe micul ecran. Nu îmi e ușor! Nu ne-a fost ușor! Stela însemna foarte mult. Ea era un reper important pentru noi. Pentru teatru a fost un geniu unic al românilor. Câteodată mi se face frică fără ea. Oamenii poate așteaptă mai multe de la noi. Când eram împreună, puteam să dăm aproape totul.

Acum joc, oamenii sunt generoși și mă aplaudă. Joc și cu alți colegi și ușor, ușor, publicul se obișnuiește. N-am înlocuit-o pe Stela. Am jucat în continuare cu o fată foarte talentată, Ana Donosa, un moment pe care-l jucam de când trăia Stela și când ne hotărâsem să luăm în spectacol un băiat tânăr, Cristi Simion, care să joace cu ea și o fată cu care să joc eu.

La ea am fost acum două săptămâni, când s-au împlinit doi ani de când au murit. Am fost cu niște flori. Cineva a văzut, la un moment dat, că m-am retras și m-am urcat în mașină. A fost așa de frig și la vârsta mea frigul pătrunde repede. Din această cauză m-am retras, nu din lipsă de respect”, a spus actorul pentru Cancan.

Au trecut trei ani de la moartea Stelei Popescu

Stela Popescu s-a născut pe 21 decembrie 1935 la Orhei, oraș de lângă Chișinău, și a murit pe 23 noiembrie 2017, în București, la 81 de ani. Marea actriță a făcut un accident vascular, în timp ce se afla singură acasă și a fost găsită fără suflare, după 12 ore de la trecerea sa în neființă.

Alexandru Arșinel este și acum cu gândul la Stela Popescu! De-a lungul vremii, actrița și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, astfel că puțini au cunoscut ce povești de dragoste a trăit, înainte de căsnicia cu Puiu Maximilian. O altă istorie mai puțin cunoscută despre actriță este că Ion, tatăl Mariei Marinescu, a fost logodit cu Stela Popescu.

”Da, este adevărat. El abia terminase Medicina, eu eram prin anul doi de facultate. A fost o legătura foarte efemeră, pentru că el fiind la Timișoara, eu la București nu a continuat. În entuziasmul iubirii, ne-am logodit. A fost o legatură foarte draguță, dar scurtă, efemeră, care nu s-a finalizat. Eu m-am căsătorit mai târziu”, spunea actrița, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: