Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel are venituri uriașe. Ce pensie primește actorul în fiecare lună

Alexandru Arșinel are venituri uriașe. Ce pensie primește actorul în fiecare lună

GALERIE FOTO (3) Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel are venituri uriașe. Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a avut o carieră de succes în cinematografia României. La 81 de ani, actorul nu a renunțat la pasiunea sa de a bucura mii de inimi, iar pentru asta veniturile sale sunt și ele impresionante. Ce pensie primește marele actor?

Alexandru Arșinel are venituri uriașe. Ce pensie primește actorul în fiecare lună

Alexandru Arșinel are venituri uriașe. Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară, iar talentul său este inconfundabil. În urmă cu câteva luni, artistul a împlinit 81 de ani, dar iubirea sa pentru cinematografie nu s-a sfârșit, acesta urcând și în prezent pe marele scene ale teatrului românesc. În urmă cu două luni, Alexandru Arșinel a declarat că abia așteaptă să urce pe scenă din nou, pregătind un spectacol inedit. Sigur că da, am vorbit cu Vasile Muraru, cu Alexandru Lulescu, cu Tavi Ursulescu…Sperăm să se redeschidă grădina de vară a Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” şi să jucăm acolo. Aveam în plan o premieră. Acum, Dumnezeu şi autorităţile ştiu ce se va întâmpla.”, spunea el.

Cu toate astea, multă lume s-a întrebat ce pensie primește actorul în fiecare lună. Tot ce putem spune este faptul că Alexandru Arșinel are venituri uriașe. Actorul are o energie debordantă, iar după atâția ani de carieră veniturile acestuia sunt foarte mari. Conform declarației sale de avere depusă în urmă cu doi ani, pe vremea când era manager la Teatru de Revistă, Alexandru Arșinel primea 90.733 lei ca manager, 86.229 de lei din drepturile de autor, 33.720 de lei ca indemnizație de revoluționar și 58.116 de lei ca pensie. Așadar, în total, actorul a câștigat 268.798 lei, adică 22.399 lei, aproximativ 4.800 de euro pe lună. Mai mult, acesta primește și ajutor financiar ca îngrijitor al soției sale, care are probleme de sănătate, suferind un accident în urmă cu trei ani, rămânând paralizată. Acum că Alexandru Arșinel nu mai este managerul teatrului, veniturile sale s-au diminuat.

Ce a făcut Alexandru Arșinel în perioada de izolare

Pandemia de coronavirus a schimbat milioane de vieți, iar anul 2020 va rămâne un veșnic în amintirea celor care au trăit aceste clipe. În perioada de izolare, Alexandru Arșinel a stat acasă alături de soția sa, Maria, primind vizite dese din partea copiilor. Actorul a declarat că o prietenă de-a familiei îl ajută în îngrijirea soției sale. „Da, o doamnă prietenă care se ocupă de soţie. Şi copiii, cei doi băieţi, au venit permanent, însă nu şi nepoţii, din păcate. (…) Băieţii i-au ţinut în casă pe nepoţi, însă ne-am auzit la telefon şi au venit să ne vadă din uşă. Am văzut că funcţionează aşa şi ne-am conformat.„, a declarat actorul.

Alexandru Arșinel și Marilena sunt împreună de peste 50 de ani, iar dragostea dintre ei este mult mai puternică. Cu toate că aceasta are probleme grave de sănătate și nu se poate mișca, actorul a rămas alături de cea care îi este aproape de mai mult de jumătate de secol.“Soţia mea era destul de neabordabilă. Eu eram la începutul carierei mele, eram mai plinuţ, aveam un început de chelie, dar un anumit farmec, felul cum i-am cântat, i-am vorbit, a încântat-o până la urmă. Relaţia nu s-a sudat din prima clipa, ci destul de greu, ne-au trebuit doi ani ani”, povestea Arşinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: