Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca era cât pe ce să fie nora lui Alexandru Arșinel. Totul despre povestea de dragoste a știristei cu Bogdan Arșinel

Andreea Esca era cât pe ce să fie nora lui Alexandru Arșinel. Totul despre povestea de dragoste a știristei cu Bogdan Arșinel

Prezentatoarea Andreea Esca a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu băiatul actorului Alexandru Arșinel, Bogdan Arșinel. Prezentatoarea TV a avut o relație frumoasă de iubire în urmă cu aproape 20 de ani cu fiul actorului. 

 

Cum s-au cunsocut cei doi

 

Prezentatoarea TV, Andreea Esca l-a cunoscut pe fiul actorului în urmă cu 20 de ani la Liceul Gheorghe Lazăr din București. Bogdan era un talentat dansator pe atunci și un bun jucător de baschet, calități care au cucerit-o pe frumoasa prezentatoare, potrivit wowbiz.ro.

Bogdan Arșinel a cucerit-o pe frumoasa prezentatoare prin calitățile sale. Însă, relația dintre cei dou a durat doar trei ani de zile, iar apoi drumurile lor s-au despărțit. Bogdan a terminat Facultatea de Construcții, s-a căsătorit și are doi copii. Andreea a intrat, ulterior, în televiziune, s-a căsătorit cu omul de afaceri Alexandre Eram, cu care are doi copii.

Ce a spus Alexandru Arșinel peste ani despre relația fiului său cu Andreea Esca

„Pentru noi este un subiect tabu. Nu stiu de ce a vorbit ea despre aceste lucruri. E foarte dragut din partea ei ca a vorbit frumos. Pe nici un membru al familiei noastre nu ne intereseaza sa vorbim despre asta”, a declarat Alexandru Arsinel legat de povestea de iubire dintre baiatul sau si Andreea Esca, desfasurata intre 1987 si 1990.

Cum l-a cunoscut Andreea pe Alexander Eram

 

 

ANdreea Esca și omul de afaceri Alexander Eram sunt împreună de 22 de ani. Relația dintre ei a fost una atipică. Andreea Esca şi Alexandre Eram se iubesc şi astăzi la fel de tare, iar rodul iubirii lor sunt Alexia, o tânără frumoasă în vârstă de 18 ani care a plecat la studii în străinătate în această toamnă, şi Aris, în vârstă de 15 ani.

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: «Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru». Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez”, a spus Andreea despre începuturile relației cu omul de afaceri în cadrul unui interviu.

Vedeta de la Pro TV a continuat afirmând că a făcut tot posibilul să îl cucerească pe Alexandre, a mers peste tot pe unde mergea el, însă faptul că bărbatul era într-o relaţie la acea vreme a complicat puţin lucrurile, dar pentru ea nu a contat acest lucru. „N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deşi m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo. Ba chiar la stand, într-o zi, era şi cu fata aia cu care era el atunci. Era superbă. I-am zis «Bună» şi am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea şi nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul şi mi-am văzut de viaţă“, a spus Andreea Esca.

După un timp, însă, norocul i-a surâs ştiristei de la Pro TV, care l-a reîntâlnit întâmplător pe Alexandre Eram și alături de care a rămas.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: