Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Esca a câștigat procesul împotriva doctoriței care a încercat să ucidă un polițist

Andreea Esca a câștigat procesul împotriva doctoriței care a încercat să ucidă un polițist

Andreea Esca a câștigat procesul împotriva doctoriței care a încercat să ucidă un polițist

Andreea Esca a fost implicată într-un scandal de proporții cu un medic care avea probleme psihice. Într-un final, prezentatoarea Tv a scăpat de acuzații. Cadrul medical l-a dat în judecată pe un polițist care a murit de un an, dar autoritățile au decis să nu o condamne, fiind declarată cu probleme psihice.

Andreea Esca a câștigat procesul împotriva doctoriței care a încercat să ucidă un polițist

Andreea Esca a scăpat de acuzațiile unui medic cu probleme psihice. Doctorița a dat-o în judecată pe știrista de la ProTv, dar a pierdut procesul cu vedeta, fiind obligată să plătească aproximativ 2.000 de euro cheltuieli de judecată. Mai mult, enervată că a pierdut procesul, doctorița a mai deschis câteva procese, cerând daune morale. Printre cei chemați în fața judecătorilor se numără și un agent de poliție care a murit în urmă cu un an. Cert este că, medicul vrea să vorbească cu acesta, cu orice preț. Cum va reuși acest lucru, nu se știe.

A încercat să omoare un polițist

Doctorița a scăpat de pușcărie după ce a demonstrat că are probleme psihice. În noaptea de 15 spre 16 iunie 2013, aceasta se afla la volanul unei mașini, când oamenii legii din Ploiești au vrut să o oprească în trafic.

Aceasta a refuzat să oprească în trafic, lovind un polițist după care a pornit imediat pentru a nu prinsă, circulând cu o viteză de 190 km/h. În cele din urmă, femeia a fost prinsă de autorități și dusă în arestul de la Câmpina, dar din cauza problemelor de sănătate a fost transferată la spitalul Peniteciarului Jilava. Inculpata a stat 90 de zile în arestul poliției, după care procurorii au renunțat la urmărirea penală, motivând că aceasta nu a avea discernământ în momentul în care a acroșat omul legii. Așadar, femeia a scăpat de pușcărie, fiins obligată să urmeze un tratament recomandat de medicii psihiatri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: