Redactia.ro
Home » TV » Andreea Esca rupe tăcerea despre familia sa, după ce a fost bolnavă de COVID

Andreea Esca rupe tăcerea despre familia sa, după ce a fost bolnavă de COVID

Andreea Esca

Andreea Esca, diagnosticată cu COVID în urmă cu o lună, face dezvăluiri despre mama ei și despre copilăria ei.

De data aceasta, vedeta ProTV își povestește experiența ei din copilărie despre bolnavii de cancer, într-o postare pe Facebook.

Andreea Esca și experiența cu bolnavii

„Mama a fost asistent medical in Institutul Oncologic din Bucuresti aproape toate viata. Multe povesti din copilaria mea erau despre bolnavi de cancer. Si nu aveau un final fericit. Acum, datorita investigatiilor mult mai performante, cancerul de san ,de exemplu, poate fi invins daca este depistat in faza incipienta. La fel si cel de col uterin. Doar ca multe femei din Romania nu pot face aceste teste. Fundatia Renasterea pune la dispozitie un mamovan care va calatori prin toata tara si va face posibila testarea Papanicolau si mamografii pentru femeile care nu au acces la ele.”,  a scris Esca pe Facebook.

 

Andreea Esca, dezvăluiri despre perioada COVI19

Am avut Covid. Eu, soțul meu și unul dintre copii

– Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Am asociat simptomele cu o problemă gastrică.

– Primul simptom a fost că mi-am pierdut mirosul. Găteam ceva și n-am mai simtit mirosul de usturoi

– M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boala cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

– Într-o dimineața, fiul meu m-a sunat și mi-a zis: Mama, pe tata l-au dus la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum este posibil să fie el atât de afectat. A avut nevoie și de ventilație mecanică.

– Cât am put comunica cu el, îmi spunea: „Nu mai pot. Așa arată iadul”

– Prioritar pentru mine a fost să ocup de sănătatea familiei mele. Nu mi se părea normal să dau declarații într-un moment în care eram panicată. Nu am fost în stare. De la spital și de la înmormântare nu e nimic de spus.

– Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că este vorba despre petrecerea de la mare. Cei care au fost acolo nu au mai avut teste pozitive.

– Cred că acest virus se poate lua de oriunde și oricând. Noi chiar am încercat să ne protejăm.

– Am participat la petrecere pentru că a fost în aer liber. Au fost luate toate măsurile pentru a fi în siguranță. Nu s-a ținut nimic în interior. Am purtat măști, dar și noi am avut momente în care am lăsat garda jos. A fost foarte rău că am făcut asta. Nu este momentul să lăsăm garda jos.

– Rezultatul nostru, pentru ultimele teste, a fost negativ. Eu și Aris suntem bine, dar soțul meu trebuie să mai stea câteva zile în spital.

– Regret că am lăsat garda jos în câteva momente și n-ar fi trebuit să fac asta. Nu mă simt extrem de vinovată pentru că știu că am făcut lucruri să mă protejez, dar mă simt vinovată pentru că s-a întâmplat să nu fac mai mult, că nu am atins perfecțiunea.

– Mesajul meu pentru public este să nu lase garda jos. Virusul există și trebuie să avem încredere în medici. Trebuie să purtăm măști și să menținem distanța fizică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: