Redactia.ro
Home » Monden » Soț Andreea Esca: Cu cine se iubește știrista de mai bine de 20 de ani

Soț Andreea Esca: Cu cine se iubește știrista de mai bine de 20 de ani

Andreea Esca și Alexandre Eram

Andreea Esca are o carieră de succes, dar și o familie foarte frumoasă. Ea este căsătorită de 20 de ani cu Alexandre Eram, un om de afaceri francez.

Cine este soțul Andreei Esca, faimoasa știristă de la Pro TV

Andreea Esca este cea care a făcut primul pas în relația cu soțul ei, cu care este căsătorită din anul 2000.

Cei doi s-au cunoscut la o prietenă, iar știrista a fost cea care a făcut primul pas în această relație.

Francezul Alexandre Eram era cel care se ocupa de vestimentația celor de șa Pro TV, iar ulterior Andreea Esca a făcut și câteva vizite la fabrica respectivă, unde lucra Alexandre Eram.

”L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii”, povestea Andreea Esca.

Andreea Esca a insistat să fie împreună

După momentul întâlnirii, Andreea Esca a mers de mai multe ori la fabrica la care Alexandre Eram era director și spre nemulțumirea ei, acesta nu era acolo.

„M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă și zic: taci că îl sun acum și îi spun că îmi trebuie ușă, că aveau și uși la fabrica aceea”, a povestit Andreea.

Cei doi au ajuns, într-un final, împreună, după mai multe insistențe din partea știristei de la Pro TV. Cei doi s-au căsătorit în anul 2000 și au împreună doi copii, pe Alexia și Ares.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: