Redactia.ro
Home » Homepage » Medic pediatru cu probleme psihice, activează la Spitalul de Urgențe Brăila

Medic pediatru cu probleme psihice, activează la Spitalul de Urgențe Brăila

Medic pediatru cu probleme psihice, activează la Spitalul de Urgențe Brăila

Medic pediatru cu probleme psihice, activează la Spitalul de Urgențe Brăila. O mamă din Brăila a trecut prin momente de groază când a mers cu băiețelul său la Spitalul de Urgență din Brăila, la pediatrie. Medicul pediatru mirosea a urină,avea hainele rupte și murdare.

Medic pediatru cu probleme psihice, activează la Spitalul de Urgențe Brăila

O mamă a povestit pe Facebook că fiul ei a vomitat după ce a fost atins de un medic pediatru cu haine murdare și care mirosea a urină.

Momentul șocant a avut loc marți, la Spitalul de Urgență din Brăila.

În seara aceasta m-am prezentat la UPU Brăila, pediatrie copii, fiul meu și ama vut șocul vieții mele! Medic pediatru de gardă era pe secție, jos, pe partea stângă. De la intrare te ia un miros de urină, dna doctor mirosea a urină, dresuri fine rupte, parcă hărtănite de câini, papucii care trebuiau să fie albi. Fusta descusută, iar halatul plin de mizerie, la fel ca și papucii! Acest medic și-a permis să pună mâna pe fiul meu care a vomat ulterior a toaleta din spital„, spunea mama copilului.

Conducerea Spitalului știe că medicul are probleme, dar nu există înlocuitori

În urma postări, numeorase comentarii au apărut, iar printre cei care au scris mesaje este o fostă pacientă a doctoriței care face acuzații la fel de grave la adresa ei.

Era ciudată și-mi era frică, i-am zis mamei să nu mă lase să mă interneze. Până la urmă am reușit să scap doar cu o rețetă, însă când am mers la medicul de familie pentru a-i cere o părere, mia- spus că pastilele nu aveau treabă cu răceala mea.

Am aflat ulterior că i-a murit familia și trăiește în Chercea într-un garaj. Are probleme psihice și toată lumea cunoaște situația, dar din lipsă de doctori o țin pe dânsa!”,a povestit o fostă pacientă.

Conducerea Spitalului de Urgență din Brăila susține că va verifica informațiile care circulă pe rețeaua de socializare și susține că medicul acuzat are probleme personale. Pe numele femeii mai există reclamații.

Din păcate nu avem medici pentru spital. Oricum, vom verifica și vom lua măsuri care se impun„, a declarat directorul Spitalului de Urgență din Brăila.

Citeste si:Noutăți în cazul Caracal! Potrivit FBI, nu există ADN-ul Luizei în rămășițele umane îngropate de Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: