Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel, îndurerat de faptul că soția lui este paralizată: ”Nu e bine. Suferă”

Alexandru Arșinel, îndurerat de faptul că soția lui este paralizată: ”Nu e bine. Suferă”

Alexandru Arșinel și soția lui sunt împreună de mai bine de cinci decenii. Iubirea lor este și acum profundă, iar actorul regretă foarte mult că aceasta este paralizată și că suferă din cauza acestui lucru.

Alexandru Arșinel, îndurerat de faptul că soția lui este paralizată: ”Nu e bine. Suferă”

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, este paralizată de patru ani. A ajuns într-o astfel de situație în urma unui accident: a căzut în cap, după ce a coborât niște scări, iar tocul i s-a agățat. Marele actor, în vârstă de 82 de ani suferă când își vede soția cum se chinuie, din cauza paraliziei.

Tot din cauza accidentului, soția lui Alexandru Arșinel a fost la un pas de moarte și a avut nevoie urgentă de operație, pentru a-i fi salvată viața. Doar că, în urma intervenției chirurgicale, aceasta a rămas paralizată.

“Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea “ Legendele”, de la Antena 1, scrie Click!

Alexandru Arșinel se roagă pentru soția sa

Pentru ca soția să fie mai bine, Alexandru Arșinel se roagă zilnic lui Dumnezeu.

 “Doamne, te-ai ţinut de cuvânt. Îţi mulţumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta şi bună şi rea şi că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături…cu un lucru nu m-ai ajutat încă…ca Marilena să se simtă mai bine. Mă închin în faţa ta, în fiecare zi…las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a mai spus actorul.

În urmă cu două luni, Alexandru Arșinel și soția lui s-au infectat cu Covid19, deși s-au vaccinat în februarie anti-coronavirus. Alexandru Arșinel a avut atunci o stare gravă, mai gravă decât a soției și a stat internat trei săptămâni la Institutul Matei Balș din București. Alexandru şi Marilena s-au cunoscut în anul 1966, la ştrand. În 1968 și-au făcut nunta și consideră iubirea lor, ca dragoste la prima vedere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: