Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel, mărturii care îți dau fiori. Ce a spus actorul după moartea lui Ion Caramitru

Alexandru Arșinel, mărturii care îți dau fiori. Ce a spus actorul după moartea lui Ion Caramitru

Ce probleme de sănătate are Alexandru Arșinel. Suferința lui cea mai mare este, însă, cu totul alta

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai talentați actori pe care România îi are. Acesta a avut o relație specială cu maestrul Ion Caramitru, iar moartea acestuia l-a afectat profund. Alexandru Arșinel a făcut mărturii cutremurătoare după șocul trecerii în neființă a bunului său prieten.

Ce spune Alexandru Arșinel despre moartea lui Ion Caramitru

Marele actor Alexandru Arșinel este profund îndurerat de moartea lui Ion Caramitru. Acesta a povestit într-un interviu că îl leaga o relație specială încă din facultate. Cei doi au fost prieteni mai bine de 50 de ani. Alexandru Arșinel a afirmat cu tristețe că marii artiști se duc rând pe rând și că și el va urma deoarece problemele sale de sănătate nu îi dau pace.

Mă leagă multe amintiri de Ion Caramitru, încă din facultate, daca spun din facultate, spun de acum 50 de ani. M-am înțeles bine cu el, chiar dacă, uneori, întâlnirile noastre erau mai aspre, dar de fiecare dată ne uneam forțele pentru binele artiștilor.

Așa au apărut o serie de drepturi pe care le-au obținut artiștii într-o perioada foarte grea, lefurile, indemnizațiile, tot ce era legat de artă, știință, erau foarte mici, si uite așa au existat multe întâlniri din care artiștii si nu numai doctori etc au obținut unele drepturi. Și asta în mod special datorită lui Ion Caramitru, regret dispariția lui.

Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte. Poate vom mai depăși niște momente. În spital veți auzi ca am fost mereu pentru ca fac analize la 3 luni, dar asta nu înseamnă ca m-am internat mereu .„, a mărturisit Alexandru Arșinel pentru actualitatea.net.

Cum arată locul în care este omagiat Ion Caramitru

Ion Caramitru va fi condus pe ultimul drum vineri, 9 septembrie, dar până atunci în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național București, locul pe care l-a coordonat timp de ani buni s-a organizat un loc de magiu. Mii de oameni au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu maestrului Caramitru. Foaierul a fost umplut cu flori, imagini cu acesta, lumânări, dar a fost făcută și o carte de condoleanțe. La dorința familiei, trupul neînsuflețit al acestuia nu a fost depus în cadrul instituției, ba mai mult nu a fost comunicată ora înmormântării, deoarece și în acest caz, familia nu își dorește ca înmormântarea să fie publică.

Oamenii prezenți în cadrul Teatrului Național București erau plini de tristețe din cauza morții marelui Ion Caramitru, dar și din cauza faptului că nu au putut aprinde o lumânare la căpătâiul acestuia. Declarații emoționante au fost făcute în locul ce îi servește drept omagiu.

 
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: