Redactia.ro
Home » Sport » Alexandru Bourceanu vrea să revină în fotbal! Cu ce echipă semnează

Alexandru Bourceanu vrea să revină în fotbal! Cu ce echipă semnează

Alexandru Bourceanu vrea să revină

Alexandru Bourceanu vrea să revină în fotbal. În vară a rămas fără club, după ce a retrogradat cu Dunărea Călăraşi. Acum este aproape de a semna cu un club din Liga a 2-a.

Fostul jucător al celor de la FCSB este aproape de a semna cu SCM Gloria Buzău, nou-promovată în Liga a 2-a. Potrivit realitateadebuzau.net., contractul ar putea fi semnat luni. Dacă ajunge la SCM Gloria Buzău, Alexandru Bourceanu va fi antrenat de fostul său technician de la FCSB, Ilie Stan. Jucătorul de 34 de ani, a evoluat deja într-un meci amical pentru echipa din Buzău. Până în această vară a jucat la Dunărea Călărași în Liga 1, unde a adunat 22 de meciuri.

Cota lui Bourceanu a scăzut

Bourceanu a trecut prin momente dificile când juca în Rusia. Nu a putut juca mai bine de o jumătate de an, după ce a suferit o fractură de tibie și peroneu. În ultima perioadă cota fostului stelist a scăzut drastic. În urmă cu aproape 4 ani valora 5 milioane de euro. Acum însă este cotat la doar 250.000 de euro. Fostul căpitan al celor de la FCSB a mai jucat la Oțelul Galați, Poli Timișoara, Trabzonspor sau Arsenal Tula.
În cei trei ani petrecuți la FCSB, între 2012 și 2015, mijlocașul a luat trei titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii și o Supercupă a României. Pentru echipa națională a evoluat în 26 de partide, fără să înscrie niciun gol.

Citește și: Dan Petrescu s-a enervat la sosirea în țară! “Mă las de antrenorat”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: