Redactia.ro
Home » Sport » Alexandru Chipciu, despre decizia de a veni la CFR Cluj! A semnat contractul!

Alexandru Chipciu, despre decizia de a veni la CFR Cluj! A semnat contractul!

Alexandru Chipciu, despre decizia de a veni la CFR

Alexandru Chipciu a explicat de ce a ales să joace pentru CFR Cluj, deşi a mai avut şi alte oferte. Mijlocaşul spune că a preferat să rămână alături de familie.

Alexandru Chipciu a ajuns deja în Spania, acolo unde campioana României efectuează stagiul de pregătire în această iarnă. Mijlocaşul a semnat şi contractul care este valabil pe 2 ani și jumătate.

„Mă simt destul de motivat, am fost şi emoţionat când am interacţionat cu jucătorii, echipa, staff-ul, sunt pregătit pentru meciurile pe care le vom avea de jucat. Analizând toate ofertele pe care le-am avut, CFR a atins toate punctele care m-au interesat pe mine, în principal familia, pentru că mi-era greu să plec foarte departe cu familia, având patru fete. Din Turcia erau oferte mai bune din punct de vedere financiar, dar am decis că CFR Cluj e echipa perfectă pentru mine deoarece joacă în Europa, se bate la campionat”, a spus jucătorul clujenilor.

Chipciu a fost dorit de Şumudică

Marius Şumudică a insistat să-l aducă pe Chipciu în Turcia, dar transferul a căzut în ultimul moment.
Alex Chipciu, în vârstă de 30 de ani a ajuns la Anderlecht în 2016. Belgienii au plătit 3 milioane de euro celor de la FCSB. Apoi a fost împrumutat la Sparta Praga. În acest moment cota mijlocașului român este de 800.000 de mii de euro. La naţionala României a strâns 47 de meciuri şi şase goluri.

Citeşte şi: Raul Bravo, fostul fotbalist al lui Real ar fi cerut asasinarea lui Darko Kovacevic

Loading...