Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost surprinși împreună după ce s-a zvonit că divorțează. Cum s-au comportat cei doi soți

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost surprinși împreună după ce s-a zvonit că divorțează. Cum s-au comportat cei doi soți

GALERIE FOTO (2)

În utlima vreme, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au intrat în atenția presei după mai multe zvonuri legate de divorț. Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei femei misterioase și acest lucru a făcut decât să întărească suspiciunile legate de divorțul celor doi soți. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu nu au dat prea multe detalii legate de acest subiect, acesta fiind alt aspect care a pus căsnicia celor doi sub semnul întrebarii.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu surprinși împreună după ce s-a zvonit că divorțeză

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se pare că încep să facă lumină în subiectul controversat despre divorț. Cei doi au făcut publică pe rețelele sociale o fotografie în care apar mai fericiți ca niciodată, alături de cele două fetițe ale lor. Cuplul este cu zâmbetul până la urechi și iau masa la unul dintre cele mai luxoase restaurante din zona de nord a Capitalei.

O vreme perfecta de iesit la terasa #familytime„, a scris Alexandru Ciucu în dreptul fotografiei. Fanii au reacționat imediat și i-au complimentat spunându-le că sunt o familie de nota zece și că sunt foarte frumoși împreună.

sursa foto : instagram

Zvonurile despre divorțul celor doi, infirmate de designer

Alexandru Ciucu nu a făcut prea multe declarații pe margine subiectului legat de divorț care s-a speculat în presă. Acesta a făcut o precizare scurtă pentru a stopa orice fel de dubii legată de căsnicia celor doi. Alexandru Ciucu a dezvăluit că relația lui cu soția este foarte bună și că, mai mult, plănuiesc să plece într-o vacanță cât de curând.

O să plecăm în vacanță. Momentan, așteptăm să fie clar cu restricțile de călătorie, eu sunt vaccinat, așteptăm doar să vedem ce se va mai întâmpla. Nu am stabilit destinația, e în funcție de ce se mai petrece la nivel mondial cu restricțiile. Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime.„, a spus Alexandru Ciucu pentru un site media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: