Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut de Alexandru Ciucu după zvonurile legate de divorț! Acum e clar

Anunțul făcut de Alexandru Ciucu după zvonurile legate de divorț! Acum e clar

După atâtea zvonuri legate de divorț, Alexandru Ciucu a decis să ofere câteva informații despre ce se întâmplă, de fapt, în sânul familiei sale. Ce a anunțat celebrul designer? Se va întâmpla în curând!

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, plan de vacanță în străinătate

Sătul ca subiectul discuțiilor cu presa să fie divorțul, Alexandru Ciucu a dezvăluit că relația lui cu soția este foarte bună și că, mai mult, plănuiesc să plece într-o vacanță cât de curând. ”O să plecăm în vacanță. Momentan, așteptăm să fie clar cu restricțile de călătorie, eu sunt vaccinat, așteptăm doar să vedem ce se va mai întâmpla. Nu am stabilit destinația, e în funcție de ce se mai petrece la nivel mondial cu restricțiile”, a spus Alexandru Ciucu pentru Fanatik.

De ce tot apar zvonuri legate de divorț

Alexandru Ciucu a oferit și o explicație a faptului că tot apar zvonuri legate de o eventuală separare. El spune că tocmai faptul că au o relație discretă, și că sunt văzuți rar împreună, alimentează zvonurile legate de o despărțire în cazul lor. Cu toate acestea, designerul vrea să clarifice o dată pentru totdeauna aceste zvonuri: ”Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime”.

Probleme financiare din cauza pandemiei

Designerul nu s-a ferit să spună că business-ul lui a fost afectat de pandemie și că, spre deosebire de alte branduri, al lui nu și-a schimbat nișa. ”A fost un an greu pentru majoritatea afacerilor. Adică, cu unele excepții, afacerile au scăzut semnificativ. Sperăm că, odată cu relaxarea restricțiilor, că se vor schimba, în acest an, lucrurile. Noi, ca firmă, nu ne-am reprofilat, nu am creat alte ținute, ne-am păstrat linia și, oricum, nu e chiar atât de simplu pe cât ar putea părea să ne schimbăm linia”, a precizat Alexandru Ciucu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: