Redactia.ro
Home » Monden » Cine este femeia alături de care s-a afișat Alexandru Ciucu! Ce spune designer-ul despre un posibil divorț

Cine este femeia alături de care s-a afișat Alexandru Ciucu! Ce spune designer-ul despre un posibil divorț

GALERIE FOTO (2) Cine este femeia alături de care s-a afișat Alexandru Ciucu! Ce spune designer-ul despre un posibil divorț

Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, a fost surprins în urmă cu ceva timp în compania unei blonde misterioase. Deși a declarat că nu există niciun divorț între el și soția lui, iată cine este blonda cu care a petrecut câteva ore bune!

Cine este femeia alături de care s-a afișat Alexandru Ciucu! Ce spune designer-ul despre un posibil divorț

Recent, Alexandru Ciucu a fost protagonistul unor imagini spectaculoase, după ce paparazzi spynews.ro, l-au surprins petrecându-și întreaga după-amiază în compania unei blonde. Pentru că cei doi au întâmpinat dificultăți din cauza restricțiilor impuse de lege în contextul pandemiei de coronaviru, nu au putut lua cina la restaurant așa că, au trecut la nivelul următor și au mers direct în apartamentul blondinei.

După apariția acestor imagini, Alexandru Ciucu a declarat că nici nu poate fi vorba despre divorț între el și soția sa, Alina Sorescu, însă s-a aflat cine este femeia cu care celebrul designer a petrecut ore bune. Aceasta se numește Georgiana Stavrositu și este chiar una dintre cele mai bune prietene ale soției designerului român, Alina Sorescu.

Georgiana are în jur de 35 de ani și de 15 ani și-a deschis un salon de fițe în nordul Capitalei, în aproprierea parcului Herăstrău, fiind de meserie hairstylist. În ultimul timp, afacerea ei a avut din ce în ce mai mult succes, iar nume însemnate ale televiziunii și ale showbiz-ului românesc au călcat pragul salonului, printre care și Andreea Berecleanu sau Alina Crișan.

Cine este femeia alături de care s-a afișat Alexandru Ciucu! Ce spune designer-ul despre un posibil divorț

Mai mult decât atât, invitat de onoare la salonul ei de înfrumusețare a fost chiar buna ei prietenă și soția lui Alexandru Ciucu, Alina Sorescu. Cele două au lucrat la un proiect pentru mediul online împreună, în care le-au povestit urmăritorilor lor anumite secrete din lumea îngrijirii părului.

Ce spune Alexandru Ciucu despre divorțul de Alina Sorescu

În imaginile apărute în mediul online, Georgiana Stavrositu și Alina Sorescu păreau extrem de apropiate, iar mai tot timpul blondina îi mângâia părul soției lui Alexandru, o aranja și se asigura că arată extrem de bine.

Creatorul de modă a izbucnit după ce imaginile cu el și blondină s-au viralizat și a declarat că nu poate fi vorba despre un divorț în familia lui și imediat a postat o fotografie cu soția lui, Alina Sorescu și cu cele două fetițe ale lor, semn că familia este pe primul loc, indiferent de situație.

Deocamdată, Alina Sorescu nu a comentat public imaginile și nu putem ști dacă este de acord ca soțul ei să petreacă ore întregi în apartamentul bunei sale prietene, însă cert este că imaginile au ridicat un mare semn de întrebare pentru toți internauții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: